Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Topli obroki za učence in dijake, ki se bodo šolali na daljavo (kontakti šol Kozjanskega in Obsotelja)


Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v času pouka na daljavo  od  9. 11. 2020 omogoča za vse učence in dijake organizirano zagotavljanje toplega obroka.

Do brezplačnega toplega obroka so upravičeni učenci in dijaki, katerih povprečni mesečni dohodek na družinskega člana ne presega 382,82 EUR (do 3. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o otroškem dodatku oziroma do 2. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o štipendiji). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem in dijakom, ki so nameščeni v rejniški družini.

Učenci in dijaki se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo. Spodaj najdete kontakte OŠ Kozjanskega in Obsotelja, kamor se prijavite za topel obrok.

OŠ Bistrica ob Sotli:

V kolikor je vaš otrok upravičen do subvencioniranega toplega obroka (kosila) in ga želite v šoli naročiti, pokličite v tajništvo šole na številko 03 800 11 00 ali pišite na elektronski naslov šole [email protected]

Zaradi nabave živil in embalaže za prevzem kosil, morajo podatke pridobiti najkasneje do petka, 6. 11. 2020, do 11. ure.

Učenci oziroma starši topli obrok prevzamete na šoli predvidoma od 9. 11. 2020. Izjemoma občina za učence in dijake, ki obroka ne morejo prevzeti, organizira dostavo toplega obroka na dom ali na ustrezno razdelilno točko v lokalni skupnosti.

OŠ Dobje:

Na Osnovni šoli Dobje vam nudijo možnost prijave vašega otroka na topel obrok. Obrok bo možno prevzeti v šoli ali na določenih razdelilnih točkah v posamezni vasi.

Odgovorite na vprašalnik s katerim lahko prijavite vašega otroka na topel obrok. Na topel obrok lahko naročite tudi tiste otroke, ki jim sofinanciranje obroka ne pripada in tudi zase oz. druge družinske člane. V tem primeru bo obrok potrebno plačati.

Odgovore pričakujejo do nedelje, 8. 11. 2020, do 20. ure.

OŠ Kozje:

Učenci se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo, le-ta pa za učence, ki so prijavljeni na šolsko kosilo, upravičenost do brezplačnega obroka preveri v CEUVIZ. Šole zbrane podatke o prijavah posredujejo občini, ki na podlagi zbranih potreb organizira pripravljanje in distribucijo toplega obroka za svojo lokalno skupnost (določi šolo ali šole za pripravo prehrane, dogovori distribucijo in prevoz prehrane…). S prijavo privolite, da občina in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.

Učenci oziroma starši topli obrok prevzamete na šoli. Izjemoma občina za učence in dijake, ki obroka ne morejo prevzeti, organizira dostavo toplega obroka na dom ali na ustrezno razdelilno točko v lokalni skupnosti.

V kolikor bi želeli prejemati topel obrok prehrane za vašega otroka, to sporočite na tel. štev. 03 809 05 10, do 6. 11. 2020 do 11. ure

OŠ Podčetrtek:

Starši učence prijavijo na topli obrok na OŠ Podčetrtek: na telefonsko številko tajništva 03 818 33 20 ali na elektronski naslov: [email protected]

Navodila in pogoji za prijavo na topli obrok

I., II. in III. OŠ Rogaška Slatina:

Občina Rogaška Slatina organizira topli obrok za učence na sledeči način:

Topli obrok bo mogoče prevzeti na I. OŠ Rogaška Slatina, II. OŠ Rogaška Slatina, POŠ Kostrivnica in POŠ Sv. Florijan med 12.00 – 12.30. Nanj se lahko prijavite do 8. 11. 2020 na naslednjih e-naslovih:

Topli obroki bodo na voljo predvidoma sredi prihodnjega tedna. Podrobnejše informacije o začetku dela kuhinje in načinu prevzema toplega obroka bodo objavili na spletnih straneh v ponedeljek, 9. 11. 2020.

OŠ Rogatec:

Prijave na brezplačni topli obrok so možne do 8. 11. 2020, do 17.00 ure oziroma za vsa nadaljnja naročila do 8.00 ure zjutraj za naslednji danna e-naslovu: [email protected]

Topli obroki bodo na voljo predvidoma od torka, dne 10. 11. 2020, dalje.

Prav tako se lahko za prevzem toplega obroka proti plačilu, na naveden elektronski naslov, prijavijo tudi ostali učenci in dijaki ter drugi zainteresirani. Vse dodatne informacije v  zvezi s prijavo in prevzemanjem toplih obrokov bodo objavljane sproti na spletni strani šole.

OŠ Frana Malgaja Šentjur:

Svojo odločitev sporočite na naslov [email protected] najkasneje do petka, 6. 11. 2020 do 16. ure. Naročilo velja za en teden. V primeru podaljšanja pouka na daljavo bodo nove prijave zbirali do petka, 13. 11. 2020 do 8. ure. Za prevzem prehrane potrebujete lastno embalažo. Prevzem prehrane bo pri OŠ Hruševec.

OŠ Hruševec Šentjur:

Svojo odločitev sporočite na naslov šole [email protected] najkasneje do petka, 6. 11. 2020 do 16. ure. Naročilo velja za en teden. V primeru podaljšanja pouka na daljavo bomo nove prijave zbirali do petka, 13. 11. 2020 do 8. ure. Za prevzem prehrane potrebujete lastno embalažo. Prevzem prehrane bo v OŠ Hruševec.

OŠ Šmarje pri Jelšah:

Upravičeni učenci, ki obiskujejo OŠ Šmarje pri Jelšah s podružnicami, se na obrok prijavijo na elektronski naslov [email protected] najkasneje do nedelje, 8. 11. 2020, do 10. ure dopoldan.

Do obroka upravičeni srednješolci se na obrok prijavijo v srednji šoli, ki jo obiskujejo.

S prijavo učenci in dijaki privolijo, da občine in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.

Učenci in dijaki bodo lahko svoje obroke hrane prevzemali:

  1. na centralni šoli Šmarje pri Jelšah, ki bo hrano pripravljala, ali
  2. na podružničnih šolah.

Vse nadaljnje informacije v zvezi s prijavo in prevzemanjem hrane bodo objavljene naknadno na spletni strani www.smarje.si.