Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: od 19. 10. 2020 do 26.10 2020 (vlomila in zbežala, izsledili pobeglo voznico,…)

26. 10. 2020 10:42

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

19.10.2020 so bili obveščeni, da je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju občine Podčetrtek. Neznana storilca sta vlomila skozi balkonska vrata in vstopila v notranjost stanovanjske hiše. V hiši se je nahajala nepokretna oškodovanka, katero sta storilca opazila in hišo takoj tudi zapustila. V istem času je do hiše prišla tudi negovalka ki je oškodovanki prišla pomagat. Policisti so opravili ogled kraja dejanja in zbrali obvestila. Ugotovljeno je bilo da vlomilca iz hiše nista odtujila ničesar z dejanjem pa sta povzročila materialno Skodo za okoli 200 EURO-v.

PROMETNE NEZGODE

21.10. 2020 so bili obvešdeni, da je prišlo do prometne nezgode v kraju Podčetrtek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila izsilil prednost drugemu vozniku zaradi česar je prišlo do trčenja med vozili. Na vozilih je nastala manjša materialna škoda, noben voznik pa se pri tem ni telesno poškodoval. Na kraju Je bil povzročitelju izpisan plačilni nalog.

22.10.2020 so bili obvešdeni, da je voznica osebnega avtomobila trčila v parkiran osebni avtomobil pred lekarno v Šmarju pri Jelšah in iz kraja odpeljala. Na podlagi registrske številke pobeglega vozila je bila voznica tudi izsledena. Opravljen je bil ogled kraja in obeh vozil. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog zaradi nepravilnega premika ter ker je zapustila kraj nezgode in ni oškodovancu nudila podatkov.

23.10.2020 zjutraj so bili obvešdeni, da se je v kraju Šentvid pri Grobelnem zgodila prometna nezgoda z udeležbo treh vozil. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik kombiniranega vozila vozil iz smeri Šmarja pri Jelšah proti Šentvidu pri Grobelnem, kjer je izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila ki je vozil v nasprotno smer in pred njim zavil levo in mu tako zaprl pot. Zaradi tega je prislo med vozili do trčenja. Osebni avtomobil je po trčenju odbilo na levo stran gledano v smeri vožnje voznika osebnega avtomobila. Za kombiniranim vozilom je pripeljala voznica osebnega avtomobila, katera je prav tako trčila v osebni avtomobil ki ga je odbilo na njeno stran vožnje. Voznik in voznica osebnega avtomobila sta iskala zdravniško pomoč. Na kraju ie zaradi izsiljevanja prednosti bil izdan plačilni nalog vozniku kombiniranega vozila.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,795 seconds.