Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: komercialist, referent, vulkanizer, maser, …


Razmere na trgu dela so kljub zdravstvenim razmeram spodbudne. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj več kot 300 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

AS System, d. o. o., iz Šmarja pri Jelšah zaposli komercialista na terenu in referenta nabave in prodaje za tuji trg za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 10.

Masaža Lai Thai, Kenika Sripanha, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli maserja tajske masaže za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 10.

Vulkanizerstvo Vulko Goran Drača, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli vulkanizerja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10.

Avtoprevozništvo Planinc, Boštjan Planinc, s. p., iz Peclja zaposli voznika tovornega vozila v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 10.

Avto Klib, kleparstvo in ličarstvo, d. o. o., iz Imena zaposli avtokleparja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 10.

Kovinoplastika Deplast Jurij Drofenik, s. p., iz Imena zaposli posluževalca strojev za brizganje plastike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 10.

Elektro prodaja E. U., d. o. o., iz Šentjurja zaposli krovca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 10.

Tovornik transporti – Mirko Tovornik, s. p., iz Šentjurja zaposli voznika tovornega vozila za tujino za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 10.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Steklarna Rogaška, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli vodjo energetskih naprav za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 10.

Osnovna šola Hruševec-Šentjur zaposli učitelja matematike in fizike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 10.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Obnova Stevanović, splošna in zaključna gradbena dela, d. o. o., iz Celja zaposli keramika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 10.

Ledas podjetje za predelavo in prodajo mesnih izdelkov, d. o. o., iz Teharja zaposli kuharja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 10.

Eviras Boštjan Štefanič, s. p., iz Celja zaposli osebnega asistenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 10.

Svedor gradnje, d. o. o., iz Celja zaposli nemško-govorečega administratorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 10.

Dlan Log, prevozi in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli voznika tovornega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 11.

Melian, proizvodnja in storitve, d. o. o., iz Teharja zaposli proizvodnega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10.

Splošna gradbena dela Andrej Pogladič, s. p., iz Škofje vasi zaposli tesarja/krovca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 11.

Fragmat TIM, Tovarna izolacijskega materiala, d. o. o., iz Laškega zaposli skladiščnika/komisionarja in proizvodnega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 10.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Kravanja – izdelava kovinskih konstrukcij in strojnih instalacij Jure Kravanja, s. p., iz Celja zaposli vodjo projektov za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 10.

Zdravstveni dom Laško zaposli zdravnika specialista družinske medicine za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 10.