Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: od 7. 9. do 13. 9. 2020 (smrt pri prekrivanju strehe, zalotena pri nasadu konoplje, nesreča na treningu motokrosa,…)


NESREČA PRI DELU

9.9. 2020, so v kraju Lesično obravnavali dogodek, ko je delavec pri vzdrževalnih delih padel z lestve in se pri tem hudo telesno poškodoval. O dogodku so obvestili pristojno državno tožilstvo.

PADEC Z MOTORNIM KOLESOM

9.9.2020 so v kraju Lemberg pri Šmarju obravnavali dogodek, ko je voznik motornega kolesa pri treningu motokrosa padel in se huje poškodoval. O dogodku so obvestili pristojno državno tožilstvo.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

10. 9. 2020 so bili obveščeni o sporu med izven zakonskima partnerjema v kraju Sveta Ema. Zaradi medsebojnega izmenjavanja žaljivk sta jima bila izdana plačilna naloga.

NASAD KONOPLJE

10. 9. 2020 so na območju Pečice ugotovili nasad večjega števila prepovedane droge konoplja, storilca sta bila s strani policistov prijeta na kraju samem. Storilcema je bila odvzeta prostost, rastline so bile posekane, zoper storilca pa bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PADEC S STREHE

12. 9. 2020 so bili v popoldanskem času obveščen, da je oseba pri prekrivanju strehe padla z lestve ter se poškodovala. Na kraj so že bili napoteni reševalci. Ugotovljeno je bilo, da je občan pri podajanju strešnikov zdrsnil z lestve ter padel na betonsko površino. Oseba je kljub
zdravniški pomoči na kraju podlegla poškodbam.