Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Minister za infrastrukturo obiskal občine Šentjur, Rogatec in Šmarje pri Jelšah


Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec je bil včeraj na delovnem obisku v Občini Šentjur, Občini Rogatec in Občini Šmarje pri Jelšah.

Z župani občin in vodstvom Direkcije Republike Slovenije za infrastrukturo je spregovoril o odprtih infrastrukturnih projektih.

Sestanek ministra Vrtovca z ekipo Občine Šmarje pri Jelšah

Minister Vrtovec je po sestankih z župani poudaril pomembnost terenskih obiskov za izvedbo projektov. “Na Ministrstvu za infrastrukturo se zavedamo, da bo dobra primarna infrastruktura omogočila višjo kvaliteto življenja v občinah ter skladnejši regionalni razvoj. Z župani smo spregovorili o številnih projektih, ki bodo omogočili boljšo pretočnost prometa in večjo varnost za vse udeležence v prometu”, je dejal minister Jernej Vrtovec.

Minister Vrtovec se je v družbi notranjega ministra Aleša Hojsa na delovnem sestanku z županom Občine Rogatec Martinom Mikoličem seznanil tudi s problematiko pretočnosti prometa na mejnem prehodu Rogatec. “V času turistične sezone se občani soočajo z veliko gnečo na cestah. Z namenom izboljšanja varnosti bo ministrstvo aktivno pristopilo k iskanju rešitev”, je dejal minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec.

V Šmarju je minister Vrtovec obljubil ureditev križišča pri Kašči in preplastitev regionalne ceste do Belega.

https://www.facebook.com/obcina.smarje.pri.jelsah/posts/1693434697487638