Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kateri je vaš najljubši parfum?

Katera je vaša najljubša knjiga? Kako vas je zaznamoval najljubši film, kako na vas vpliva vaša najljubša barva? Čeprav se vam morda zdi, da so takšna vprašanja bolj primerna za najstniška ali celo tista bolj zgodnja leta, pa ne moremo zanikati, da naše želje in preference vplivajo na vsa področja našega življenja. Če vam, denimo, bolj ustrezajo tople barve, bližina in sproščenost, je večja verjetnost, da se boste ustalili na drugem koščku zemlje kot nekdo, ki ima raje modrino in organiziranost severa.

Raziščite samega sebe

Škoda bi bilo, če bi se na neki točki življenja odločili, da je vse v okolici, celo rutinski opravki, bolj zanimivo kot vi sami. Povezovanje s samim seboj ter odkrivanje novih lastnosti in zmožnosti, za katere niste niti vedeli, da jih imate, je namreč lahko neizmeren vir navdiha, miru in moči, s pomočjo katerega se boste lažje odločali, povezovali z drugimi in v življenju pristali tam, kjer vam je resnično namenjeno. Zato je pomembno, da se včasih postavite v kožo nekoga, ki se je v vas zaljubil, vendar vas še ne pozna – kaj vse želi vedeti o vas? Kaj vas jezi, kaj vas razveseljuje, kaj vas pomirja?

Povejte si več o sebi in se nagradite

Možnosti, kako se lahko bolje spoznate, je neskončno, in prav nobenega razloga ni, da jih ne bi vključili v svoj vsakdanjik. Morda vam bolj ustreza, da si pišete sezname filmov, knjig in pesmi, ki vas razveseljujejo; morda vam ustreza, da se med potenjem v hrib za trenutek vprašate, kaj vas je tisti dan najbolj osrečilo, ali pa si privoščite resnično dolg in iskren pogovor z bližnjo prijateljico. Ko boste ozavestili, da ste zanimiva in vsega spoštovanja vredna oseba, se vam bo prav gotovo zazdelo, da morate svojo osebnost in samozavest izraziti tudi navzven. Eden od načinov, kako lahko to storite, je seveda osebna urejenost, kamor spada tudi uporaba kakovostnih dišav. Za vas smo pripravili dva namiga, med katerimi znamkami boste prav gotovo našli parfum, ki vam bo – dobesedno – pisan na kožo.

Uniseks unikatnost

Če vam bolj ustrezajo čiste in preproste, vendar kakovostne dišave, bo prava izbira za vas znamka Calvin Klein. Na začetku 90. let sta na trg prišli revolucionarni dišavi Obsession in Eternity, ki sta postali legendarni. Morda pa bo vašemu izvirnemu slogu bolj ustrezala uniseks toaletna voda Calvin Klein CK One, ki pooseblja mladostno svobodomiselnost, domiselnost in edinstvenost.

 

Klasična kakovost

Morda ste med raziskovanjem odtenkov svoje osebnosti ugotovili, da vam bolj ustreza klasika, čeprav bi vsi okoli vas prisegli, da ste v večnem iskanju novih trendov? Blagovna znamka Hugo Boss je sinonim za luksuzno in kakovostno modo, ki ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu.

Prepričani smo, da boste tudi s pomočjo zgornjih namigov kaj kmalu lahko samozavestno in z gotovostjo odgovorili na vprašanje, katera dišava je vaša najljubša. Pri vsem skupaj pa je najlepše, da imate lahko celo več najljubših dišav za različne priložnosti in različno počutje!