Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: knjigovodja, prodajalec, učitelj, zdravnik, …

4. 9. 2020 10:21

Razmere na trgu dela so še vedno precej počitniške. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj manj kot 250 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Osmica gostinstvo in storitve, d. o. o., iz Šentjurja zaposli dostavljavca hrane za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 09.

Afiris, trgovina in servis medicinske opreme, d. o. o., iz Šentjurja zaposli prodajalca medicinskih pripomočkov in naprav za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 09.

Javni zavod Otroški vrtec Šmarje pri Jelšah zaposli knjigovodjo za skrajšan delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 09.

Inter Mak prevozništvo in trgovina, d. o. o., iz Imena zaposli voznika tovornega vozila v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 09.

Bohor gostinske storitve, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli vodjo ala-kart kuhinje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 09.

U-Sluga Ivo, d. o. o., PE Restavracija Pegaz, iz Rogaške Slatine zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 09.

Montaža industrijskih strojev, Aleš Zorin, s. p., iz Podplata zaposli monterja sončnih elektrarn za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 09.

Kunst 1966, gostilna, d. o. o., iz Bistrice ob Sotli zaposli kuharja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 09.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Osnovna šola Šmarje pri Jelšah zaposli učitelja matematike in učitelja v oddelku podaljšanega bivanja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 09.

Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah zaposli zdravnika specialista ginekologije in porodništva, zdravnika specialista oftalmologa, zdravnika specialista za delo v prehospitalni NMP, za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 09.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Kitajski dvor, gostinstvo in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli dostavljavca hrane za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 09.

Eltell inštalacije, storitve in trgovina d. o. o., iz Celja zaposli elektro-monterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 09.

PRO monting, montaže, trgovina in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli skrbnika voznega parka za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 09.

Valji, proizvodnja valjev in ulitkov, d. o. o., iz Štor zaposli brusilca proizvodov v livarni za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 09.

Terme Dobrna, d. d., zaposli fizioterapevta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 09.

Rakan gradbeništvo in trgovina, d. o. o., iz Bukovžlaka zaposli gradbenega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 09.

Dejo, storitveno podjetje, d. o. o., iz Vojnika zaposli monterja in serviserja stavbnega pohištva za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 09.

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

E6, družba za gradnjo in inženiring, d. o. o., iz Celja zaposli delovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 09.

Zdravstveni dom Laško zaposli zdravnika specialista pediatrije in zdravnika specialista družinske medicine za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 09.

Thermana, d. d., iz Laškega zaposli diplomiranega delovnega terapevta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 09.

 

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,550 seconds.