Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

13. turnir družinskih mešanih dvojic TK Kozje


Tenis klub Kozje organizira turnirje družinskih mešanih dvojic že od leta 2006 dalje in letošnji je bil že trinajsti. Običajno je turnir potekal oktobra v času mošta in kostanja, letos pa so malo pohiteli ter ga pripravili že na tretjo septembrsko nedeljo.

Število sodelujočih dvojic na turnirju je v teh letih nihalo med štiri in devet parov, tako da letošnjih sedem dvojic lahko ocenimo kot lepo udeležbo.  Lepo je bilo tudi vreme, vzdušje pa temu primerno razigrano. Dvojice so bile najprej razdeljene v dve skupini, nato pa so se najboljše štiri dvojice, po dve iz vsake skupine, pomerile še v polfinalu in finalu.

Zmagovalca sta že sedmič zapored postala Ivica Krošelj in Bojan Dobravc, ob tem pa imata še eno tretje mesto. V finalu sta ponovno premagala dvojico Veronika in Roman Gradišek, katerima je to bilo že peto drugo mesto, ob eni zmagi in enem tretjem mestu. V tekmi za tretje mesto smo videli družinski obračun, v katerem sta bila sin in snaha boljša od staršev. Hermina in Primož Hostnik sta tako ob dveh drugih, prvič osvojila še tretje mesto, medtem ko sta Greta in Toni Hostnik ostala pri treh prvih, enem drugem in štirih tretjih mestih.

Sezone na igriščih Teniškega kluba Kozje pa še ni konec. Po občinskih prvenstvih, turnirjih mladih, odprtem prvenstvu, srečanju s TK Gorenja vas in sedaj še družinskih dvojicah, sledi še zaključek lige posameznikov v kateri letos sodeluje rekordnih 31 igralcev ter zaključni turnir, v času mošta in kostanja pa načrtujejo še turnir izžrebanih dvojic. (R.G.)