Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Restavracija Trije ribniki: odlična hrana na obrobju Rogaške Slatine

Restavracija Trije ribniki ima že zelo dolgo tradicijo. Začeli so kot majhno družinsko podjetje, tradicijo pa sedaj nadaljuje sin, ki je prevzel vodenje restavracije v kateri se gostom že vse od svojih začetkov trudijo pričarati kar se da dobro kulinarično izkušnjo.

Restavracija se nahaja na obrobju Rogaške Slatine. Od centra je oddaljena le 5 minut vožnje oz. 20 minut hoje, zato je prava destinacija za odličen obrok po sprehodu v parku. V njihovi kulinariki pa lahko uživate tudi v svoji domači jedilnici, nudijo namreč dostavo hrane na dom, in sicer vsak dan od 14. do 20. ure, razen ob nedeljah.

Njihov pester jedilnik je sestavljen iz raznolikih jedi, med katerimi so tudi raznovrstne pice. Če želite preizkusiti slastne burgerje, je restavracija Trije ribniki pravi naslov. Njihova posebnost so solate na pizza postelji. Za najmlajše pa pripravijo otroške porcije.

 

Med njihovo ponudbo je prav tako katering. Na lokacijo po vaši izbiri vam pripeljejo hrano ter poskrbijo za strežbo ter vse kar spada zraven.

Birme, obhajila, razne obletnice ter ostala praznovanja lahko priredite v njihovih prostorih, ki sprejmejo do 100 gostov. Njihovo dvorano pa lahko tudi najamete za kakršnokoli drugo priložnost.

Lahko si ogledate njihovo Facebook stran. Če jih želite kontaktirati pa pokličite na številko 070 304 305. Spodaj se nahaja izbor jedi, ki jih ponujajo.

 

Domen Kamplet