Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 12. 8. 2020 (pijana z dopusta, padec kolesarke ob študiranju trase,…)


Rogaška Slatina 6.8.2020

Policisti so intervenirali zaradi konflikta, ki je nastal med najemniki in lastnico nepremičnine. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog.

Sveti Florijan, 6.8.2020

Policisti so intervenirali zaradi spora med sosedi. Zoper kršitelja bo uveden hitri postopek.

Tlake, 7.8.2020

Policisti so pri vožnji z dopusta na Hrvaškem zalotili voznika, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Med izvajanjem postopka z njim se je pri policistih ustavil še drug voznik, za katerega se je izkazalo, da je močno od vplivom alkohola. Prvemu so policisti zasegli vozilo, drugemu pa vozniško dovoljenje in obema prepovedali nadaljnjo vožnjo. Zagovarjala se bosta na sodišču.

Sveti Florijan, 9.8.2020

Policisti so bili obveščeni o padcu kolesarke, ki je padla pri pregledovanju trase turne kolesarske poti. Pri padcu se je ta hudo telesno poškodovala. O dogodku bodo policisti obvestili tožilstvo.

Pečica, 9.8.2020

Policisti so pri vožnji zalotili mladoletnega voznika neregistriranega kolesa z motorjem, ki je le tega vozil še brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Prav tako pri vožnji ni uporabljal zaščitne čelade in se tako pripeljal celo iz Maribora. Policisti so mu kolo z motorjem zasegli in o prekrških obvestili starše. O odvzemu vozila bo odločalo sodišče.