Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gostilne na Kozjanskem in Obsotelju: Raziščite kulinarično ponudbo

Na Kozjanskem in v Obsotelju se nahaja mnogo različnih kulinaričnih ponudnikov. Od lokalnih barov, raznih restavracij, vse do vinskih kleti z dolgo tradicijo. Predstavljamo vam nekaj ponudnikov, več jih lahko najdete na zemljevidu spodaj. Če iščete prenočišča, smo vam pripravili tudi seznam le – teh.

GOSTILNA KRPAN

Gostilna Krpan, ki se nahaja v Šmarju pri Jelšah, je odličen kraj za sprostitev ob okusni hrani. Imajo zelo raznolik jedilnik, med drugim ponujajo različne mesne jedi, testenine, juhe, solate ter pice. Za vse sladokusce so na voljo tudi sladice. Njihovi prenovljeni prostori predstavljajo dober ambient za katerikoli obrok dneva.

V bližini restavracije si lahko ogledate tudi različne znamenitosti, kot so Muzej baroka ter kalvarija Sv. Roka.

JAMAICA CAFFE

Če se nahajate v okolici Šentjurja ter si želite sprostitve ob dišeči kavi, je Jamaica Caffe odlična možnost. Jamaica Caffe je nedvomno pravi kraj za brezkrbno posedanje v poletnih dneh ter uživanje ob hladni pijači in v dobri družbi. Lahko izbirate med različnimi pijačami ali se se posladkate z okusnim točenim sladoledom.

 

 

 

RESTAVRACIJA TRIJE RIBNIKI

Restavracija se nahaja na obrobju Rogaške Slatine ter vam ponuja veliko raznolike hrane primerne za vse okuse. Stoji na zelo dostopnem mestu, saj se nahaja v bližini riviere Rogaška Slatina, hotelov ter parka, kjer si lahko ob sproščujočem sprehodu med drevesi privoščite tudi sladoled.

 

 

 

 

OKREPČEVALNICA KRANER

V središču Bistrice ob Sotli je Okrepčevalnica Kraner, ki vam ponuja raznoliko hrano in pijačo. V poletnih mesecih ponujajo tudi sladoled. Bistrica ob Sotli se nahaja v osrčju Kozjanskega parka, zato je v bližini veliko naravnih ter drugih znamenitosti. Ena izmed teh je grad Bizeljsko, ki je od Bistrice ob Sotli oddaljen le 5 minut. Če pa iščete prenočišče, je blizu tudi grad Podsreda z novimi sobami.

 

 

 

RAJSKI OTOK

Rajski otok leži v bližini Šentjurja, južno od Blagovne. Restavracija, odprta za zaključene družbe,  stoji na majhnem otoku sredi ribnika. Poleg odlične kulinarike, podjetje ponuja še mnogo drugih stvari. Prirejajo praznovanja, nepozabne poroke ter animirana praznovanja za najmljajše. Organizirajo tudi razne pohode po okolici ter oddajajo pravljične hiške ob jezeru, v katerih lahko prenočite.

 

 

DOMAČIJA HALER

Domačija Haler, ki se nahaja v bližini Podčetrtka, ima zelo raznoliko ponudbo. Ob restavraciji, kjer vam ponujajo razne specialitete, imate tudi možnost prenočitve v njihovih sobah. Preizkusite lahko pivo Haler, ki ga varijo že od leta 1995, ter si ogledate pivovarno.

Domačija je v bližini raznih atrakcij, med temi so Terme Olimia, Aqualuna, samostan Olimje ter čokoladnica Olimje.

 

 

Na  zemljevidu spodaj lahko najdete tudi ostale kulinarične ponudnike na Kozjanskem ter v Obsotelju. Če želite biti predstavljeni na tej strani ali dodani na zemljevid, nam pišite na [email protected].


Domen Kamplet