Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 1. 6. 2020


ZLORABA NEGOTOVINSKEGA PLAČILNEGA SRESTVA

26. 5. 2020 so bili policisti obveščeni o spletni zlorabi negotovinskega plačilnega sredstva, s čimer je neznani storilec oškodovanko oškodoval za 562 eur. Zoper storilca bodo podali kazensko ovadbo.

POD VPLIVOM ALKOHOLA TRČILA V VOZILO

27. 5. 2020 v popoldanskem času so v naselju Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom. Pri tem je povzročiteljica trčila v parkirano vozilo. Med ogledom je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti z povzročiteljico, ki je pokazal rezultat 0,45 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Izdan ji je bil plačilni nalog.

NEPRILAGOJENA HITROST

27. 5. 2020 so v naselju Mestinje obravnavali  prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti mladoletnega voznika motornega kolesa, ki je trčil v voznico osebnega vozila. V nesreči se ni nihče telesno poškodoval. Zoper voznika motorja je bil na pristojno sodišče podan obdolžilni predlog.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA IN ODREJENO PRIDRŽANJE

28. 5. 2020 okoli 12.00 ure so v kraju Gubno ustavili in kontroliral voznika mopeda, ki mu je preizk. alko. pokazal rezultat 0,86 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Ker si ni uredil prevoza, mu je bilo odrejeno pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V PROMETNI NESREČI SE JE HUJE TELESNO POŠKODOVAL

28. 5. 2020 so v naselju Šentvid pri Grobelnem obravnavali prometno nezgodo do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika motorja, ki je trčil v osebno vozilo. Voznik motorja ni uporabljal varnostne čelade. S kraja je bil odpeljan z reševalnim vozilom in je bilo ugotovljeno, da se je v nesreči huje telesno poškodoval. Izdan mu je bil plačilni nalog.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

29. 5. 2020 okoli 23.00 ure so v naselju Podčetrtek ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 1,07 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniško d. mu je bilo začasno odvzeto, nadaljnja vožnja prepovedana. Zoper navedenega je bil na pristojno sodišče podan obdolžilni predlog.