Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kozjansko.info najbolj množično obiskan spletni vir informacij o koronavirusu v regiji


obisk-kozjansko-infoNa informativnem portalu Kozjansko.info situacijo s koronavirusom v Sloveniji spremljamo že od samega začetka, od prve potrjene okužbe pred dobrim mesecem dni, do prvega primera v Šmarju pri Jelšah, ko smo o pozitivnem testu učiteljice OŠ Šmarje pri Jelšah poročali prvi v Sloveniji.

Ob tej ekskluzivni novici je zaradi množičnega obiska za trenutek zakašljal tudi strežnik, na katerem gostimo. A bralci nas niso zapustili tudi v sledečih tednih, ko smo vseskozi ažurno poročali o novih informacijah v zvezi s koronavirusom tako v šmarski kot v drugih občinah, pa tudi v Sloveniji in svetu.

V marcu tako beležimo rekordni mesečni obisk, odkar deluje portal Kozjansko.info. Po Google Analytics je bil doseg Kozjansko.info minuli mesec 146 tisoč različnih (unikatnih) obiskovalcev. Ti so ustvarili 465 tisoč obiskov ter odprli več kot milijon naših novic. Na rekordni 12. marec, ko smo prvi poročali o okužbi učiteljice v OŠ Šmarje pri Jelšah, je Kozjansko.info samo v enem dnevu obiskalo 22.912 različnih obiskovalcev.

Spoštovani bralci, za vaše zaupanje se vam najlepše zahvaljujemo in obljubljamo, da se bomo rednemu spremljanju koronavirusne krize ter tudi ponovnemu prebujanju družbenega življenja v naših krajih z vso pozornostjo posvečali tudi v prihodnje.

Ekipa kozjansko.info