Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nedeljska sveta maša iz župnijske cerkve Šmarje pri Jelšah (dodan video)


V župniji Šmarje pri Jelšah so z današnjo nedeljo začeli z rednimi prenosi svetih maš iz šmarske župnijske cerkve in sicer vsak dan ob 9.uri.

Spremljali jih boste lahko na Facbook strani, ki je služila obnovi župnijske cerkve v Šmarju (klik). Hkrati pa so objavili tudi navodila za prejem duhovnega obhajila, ki jih najdete tukaj.

Današnjo nedeljsko mašo iz Šmarja pri Jelšah smo prenašali tudi na Kozjansko.info.

V posnetku si jo lahko ogledate v spodnjem videu.

Kot ste že bili obveščeni, zaradi zaščite pred koronavirusom fizična prisotnost vernikov pri sv. mašah ni dovoljena.V šmarski župniji prosijo, da informacijo o svetih mašah na spletu razširite dalje, še posebej do tistih, ki sicer ne uporabljajo pogosto spleta in Facebooka. Prosijo, da pomagate starejšim in jim omogočite, da bodo tudi oni lahko na ta način prisotni pri sveti maši.

Duhovnike drugih župnij s Kozjanskega in Obsotelja, ki prav tako prenašajo maše v video obliki vabimo, da nam to sporočijo na e-pošto [email protected]. Povezave do njihovih maš bomo vključili v naše novice in obvestila, obenem pa bomo vsako nedeljo predvidoma na Kozjansko.info prenašali mašo iz druge župnije (če bo prenosov več, oziroma dovolj).