Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na koncert Andreja Šifrerja ob njegovi 40-letnici delovanja – ponujamo pol cenejše vstopnice


40letnorostikranj-fotolukadakskobler-014

Legendarni slovenski glasbenik Andrej Šifrer ob 40. obletnici izida svojega prvega albuma nadaljuje s koncerti po Sloveniji. 40 let norosti bo ikona slovenske glasbe sedaj predstavila tudi v Šmarju pri Jelšah.

Zgodilo se bo v soboto 7. decembra 2019 ob 20. uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

foto-tone-stojkoAndrej Šifrer je eden tistih slovenskih kantavtorjev, katerih pesmi zlahka ponarodijo in jim pomembnost s časom le raste. Ob 40 letnici izida svojega prvega albuma je vse te uspešnice zapakiral v odličen koncertni paket, ki ga predstavlja na vseslovenski jubilejni turneji in navdušuje staro in mlado.

S svojimi koncerti je že obnorel nekaj slovenskih koncertnih prizorišč, kmalu pa bo opus svojih uspešnic, ki so se rojevala vsa ta desetletja, delil tudi s šmarskim občinstvom.

V Šmarju pri Jelšah bomo imeli tako priložnost prehoditi Šifrerjevo pot, ki se je začela s slovitim “Zobobluesom”, prvo malo ploščo iz leta 1977. Uspeh te je nato spodbudil snemanje prvega albuma v Londonu. “Moj žulj” je tako leta 1978 v naša ušesa prinesel klasike, kot sta “Stoj Marija” ali “Moje miške”, pa tudi mnoge zahtevnejše pesmi. Tudi nadaljnje ustvarjanje Andreja Šifrerja je rodilo številne velike uspešnice, ki so zaznamovale slovensko glasbo in bodo naslednji teden donele tudi v Kulturnem domu Šmarje. Obeta se torej dogodek, ki ga enostavno ne smete zamuditi.

Ker na Šifrerjovih “40 let norosti” ponavadi dere cela Slovenija, vam priporočamo, da si čimprej zagotovite vstopnice. Te so na voljo v predprodaji v Knjižnici Šmarje pri Jelšah. V predprodaji jih dobite po 12,00 €, na dan prireditve, če jih bo seveda še kaj ostalo, pa po 15,00 €.

foto: Luka Dakskobler (naslovna) in Tone Stojko

S KOZJANSKO.INFO NA 40 LET NOROSTI ANDREJA ŠIFRERJA 50 % CENEJE

Kot je že običaj, na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo nekaj pol cenejših vstopnic tudi za koncert Andreja Šifrerja – 40 let norosti v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

50 % cenejše vstopnice naročite tukaj (klik!)

sifrer-spj-klik