Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 16. 12. 2019 (ponarejeno negotovinsko sredstvo, pretep med zakoncema in v gostilni,…)


Policijska postaja Šmarje pri Jelšah je v preteklem tednu obravnavala tri kazniva dejanja Uporabe ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva, saj so neznani storilci preko spleta opravili nakup v višini 11,88 evrov in v višini 85,00 evrov, medtem ko pa nakupa preko spleta s plačilno kartico oškodovanke, zaradi varnostne kode, niso uspeli izvesti do konca.

Policisti policijske postaje Šmarje pri Jelšah so obravnavali dve kaznivi dejanji Lahke telesne poškodbe, eden izmed njiju je telesne poškodbe utrpel od nekdanjega izven zakonskega partnerja, drugi pa v gostinskem lokalu. Policisti so obravnavali tudi kršitev javnega reda in miru na zabavi radia Aktual v Podčetrtku, kjer se je vinjen gost močno razburil in pričel razgrajati, ker mu natakarica ni hotela prodati alkoholne pijače.

Policijska postaja Šmarje pri Jelšah je obravnavala dve prometni nesreči z materialno škodo oziroma I. kategorije in prometno nesrečo I. kategorije s pobegom, katero je povzročil voznik začetnik, ki je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola.

Policisti Policijske postaje Šmarje pri Jelšah so pri kontroli cestnega prometa ustavili in kontrolirali voznike motornih vozilih, pri tem so 6 voznikom odvzeli vozniška dovoljenja enega izmed njih pa pridržali do iztreznitve.

V preteklem tednu je Policijska postaja Šmarje pri Jelšah obravnavala tri izgube registrskih tablic, razsutje tovora tovornega vozila, kurjenje odpadne plastike – folije od bal.