Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 28. 10. 2019


images_slike3_ured10_rogaska_policijska postaja rogaska slatinaPodplat, 23. 10. 2019
Policisti PP Rogaška Slatina so obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v tovorno vozilo. Na vozilih je nastala materialna škoda, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 24. 10. 2019
Občan je policiste obvestil, da mu je neznanec v parkirni hiši z ostrim predmetom poškodoval lak na osebnem vozilu. Policisti so opravili ogled vozila in nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Zoper storilca bo na tožilstvi podana kazenska ovadba.

Rogaška Slatina, 27. 10. 2019
Policisti so na območju Rogaške ustavljali voznika osebnega avtomobila, vendar se ta na znake policistov ni ustavil in je nadaljeval z vožnjo. Ko so ga uspeli ustaviti so ugotovili, da je vozniku potekla veljavnost vozniškega dovoljenja, vozil je neregistrirano vozilo in pod vplivom alkohola. Vozniku je bil na kraju izdan plačilni nalog, prav tako zoper
njega sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Dne 20. 10. 2019 so policisti PP Rogaška Slatina obravnavali skupino 13 tujih državljanov, ki so nedovoljeno vstopili na ozemlje Slovenije. Pri tem sta jim pomoč nudila dva državljana Turčije, ki sta bila dne 22. 10. 2019 s kazensko ovadbo privedena na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča Celje, ki je za oba odredil pripor.

Zaradi bližajočih se praznikov policija občane obvešča, da bo v bližini pokopališč povečan promet in da na vidnih mestih v parkiranih vozilih ne puščajo denarnic, torbic in ostalih vrednejših stvari.