Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah 12. 8. 2019

12. 8. 2019 14:21

policijska-postaja-smarjeDne 5. 8. 2019 je bila Policijska postaja Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nesreči z materialno škodo, ki se je zgodila pred pekarno v Šentvidu, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v parkirano kolo z motorjem.

Dne 7. 8. 2019 se je v Šmarju pri Jelšah, v neposredni bližini bencinskega servisa MOL, zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena voznica osebnega avtomobila, ki je zapeljala izven vozišča in trčila v drevo.

Dne 9. 8. 2019 se je na relaciji Kozje – Lesično zgodila prometna nesreče z materialno škodo, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih avtomobilov.

Dne 10. 8. 2019 se je v naselju Belo, zgodila prometna nesreča s telesnimi poškodbami, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa, ki je bil iz kraja prometne nesreče odpeljal z reševalnim vozilom.

Dne 11. 8. 2019 je na policijsko postajo poklical voznik osebnega avtomobila in naznanil, da je na relaciji Kozje – Lesično trčil v divjad.

KAZNIVA DEJANJA

Dne 5. 8. 2019 je na Policijsko postajo Šmarje pri Jelšah prišel lastnik osebnega avtomobila in naznanil, da mu je neznani storilec, preko noči, z neznanim, ostrim predmetom poškodoval sprednja leva vrata vozila.

Dne 8. 8. 2019 okoli 14.00 ure sta dva neznana moška, pod pretvezo, da prodajata drva, na banko odpeljala oškodovanca, kjer je dvignil 500 evrov in ga odpeljala domov. Oškodovanec je neznancema izročil 50 evrov za nakup lonca, nakar pa mu je eden izmed njiju, iz rok iztrgal denarnico, v kateri je imel še preostalih 450 evrov, osebno izkaznico in bančno kartico.

Dne 8. 8. 2019 je na policijsko postajo poklical oškodovanec in naznanil, da mu je sosed razbil okno tako, da je vanj vrgel kos lesa, nato pa je v lesena garažna vrata vrgel še klop in jih poškodoval.

Na Policijsko postajo Šmarje pri Jelšah je prišel državljan Avstrije in naznanil, da mu je neznani storilec iz odklenjene kamp prikolice odtujil denarnico, v kateri je imel dokumente od vseh članov družine in 700 evrov gotovine.

Dne 11. 8. 2019 je na policijsko postajo poklical oškodovani občan in naznanil, da mu je neznani storilec v zadnjih 14 dneh s traktorja odtujil sprednje luči in akumulator.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

Iz Operativno komunikacijskega centra Celje so bili dne 6. 8. 2019 obveščeni, da na terasi gostinskega lokala sedi močno vinjen moški, ki vpije na svojo ženo in jo zmerja, slednja pa s prijateljico sedi pri sosednji mizi.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

Policisti Policijske postaje Šmarje pri Jelšah so dne 6. 8. 2019 v javnem cestnem prometu ustavili in kontrolirali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bilo odrejeno pridržanje, vozilo pa je bilo zaseženo in odpeljano v hrambo.

Dne 6. 8. 2019 so policisti Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v javnem cestnem prometu ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, tujega državljana, ki je vozil pod vplivom alkohola.

NASILJE V DRUŽINI IN PREPOVED PRIBLIŽEVANJA

Na Policijsko postajo Šmarje pri Jelšah je pritekla občanka in naznanila, kaznivo dejanje Nasilje v družini, katerega nad njo izvršuje njen nekdanji izven zakonski partner, kateremu so policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja.

ILEGALNI PRESTOP DRŽAVNE MEJE

Policisti Policijske postaja Šmarje pri Jelšah so dne 8. 8. 2019 v naselju Sodna vas, ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Voznik je v vozilu peljal ilegalne pribežnike, in sicer pet državljanov Sirije in dva državljana Iraka.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 1,335 seconds.