Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 31. 7. 2019

31. 7. 2019 10:08

Rogaška Slatina, 24. 7. 2019

Na PP Rogaška Slatina se je zglasila žrtev večletnega nasilja in prijavila svojega moža zaradi psihičnega in fizičnega nasilja. Policisti so nasilnežu izrekli ukrep prepovedi približevanja, na tožilstvo pa bo zoper njega podana še kazenska ovadba.

Rogaška Slatina. 24. 7. 2019

Policisti so v prometu obravnavali voznico, ki je vozila z 0,80 g alkohola v litru izdihanega zraka. Nadaljnja vožnja ji je bila prepovedana, o kazni pa bo odločalo sodišče.

Rogaška Slatina, 24. 7. 2019

Policisti so bili po nekaj dneh obveščeni o prometni nesreči kolesarke, ki je padla, ko ji je neznani voznik izsilil prednost. Kolesarka se je pri tem lahko telesno poškodovala, voznik osebnega avtomobila, pa je kljub temu, da je videl padec, odpeljal naprej ne da bi ji nudil pomoč oz. svoje osebne podatke. Policisti o brezbrižnem vozniku zbirajo obvestila.

Kostrivnica, 25. 7. 2019

Policisti so bili večkrat klicani zaradi sporov sosedov glede uporabe ceste. V enem primeru je bil kršen tudi javni red in mir, zato je bil kršitelju izdan plačilni nalog. Glede souporabe ceste, so bili udeleženi napoteni, da problem rešujejo po pravni poti v civilnem postopku.

 

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X