Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Za učenje za in skozi vse življenje


Na Ljudski univerzi Šentjur so učilnice v zadnjih dveh mesecih, poleg rednih izobraževanj in izvajanju evropskega projekta za pridobivanje kompetenc  starejših zaposlenih, napolnile še vsebine ob  Tednu vseživljenjskega učenja, ki jih izvajajo pod koordinacijo Andragoškega centra Slovenije in s sofinanciranjem Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

lu_sentjur_izdelava_smutijev_junijObiskal nas je alpinist Viki Grošelj, zeliščar Ivan Brezovec, preverili smo telesno kondicijo s Centrom za krepitev zdravja in se srečali s pisateljem, pesnikom in energoterapevtom.

Odšli smo tudi na ogled kmetije Vizjak in spoznali inovativnega kmeta Matica, obiskali samostan Olimje z zeliščnim vrtom in čokoladnico, se na Paradi učenja v Šmarju preizkusili v izdelavi zdravih smutijev, na družabnih omrežjih pa skozi kratek video promovirali tudi našo svetovalno delo v izobraževanju odraslih.

Tudi junija promocija izobraževanja odraslih ne bo zamrla. S pomočjo številnih zunanjih izvajalcev si lahko ogledate naša lepa vrtova Rifnik in Slivnica, se oglasite pri ČD Slivnica na dnevu odprtih vrat, se udeležite odprte vaje Kinološkega društva ali si brezplačno ogledate muzejske zbirke na Poletni muzejski noči, konec meseca pa tudi folklorni večer na prenovljenem Ipavčevem vrtu. Naš likovni študijski krožek pa vas posebej vabi 20.6 ob 10. uri v Knjižnico Šentjur na otvoritev že druge letošnje razstave.

Bodite tudi vi del vseživljenjskega učenja in si izberite kaj zase!

t/f: LUŠ

cedahuci-koala-voice-sentjur-klik