Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 3. 6. 2019 (lovca pokala preblizu)


policijska-postaja-smarje27. 5. 2019, VOZIL MOČNO POD VPLIVOM ALKOHOLA

Policisti so pri redni kontroli v cestnem prometu na območju Mestinja ustavili voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,69 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Kršitelju je bilo začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje, nadaljnja vožnja pa prepovedana. Zaradi prekrška se bo moral zagovarjati pred sodiščem.

28. 5. 2019, S TOVORNIM AVTOM ZAPELJAL IZVEN VOZIŠČA IN OBSTAL NA BOKU

Na območju občine Podčetrtek so policisti obravnavali prometno nesreče I. kategorije, kjer je voznik tovornega avta zapeljal izven vozišča in tam obstal na boku. Policisti so na kraju samem ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti navedenega voznika, kateri je globo za prekršek poravnal na kraju samem.

30. 5. 2019, LOVCA Z OROŽJEM STRELJALA V BLIŽINI DVORIŠČA OBČANA

Policisti so bili tega dne obveščeni s strani občana, da sta dva lovca streljala v bližini dvorišča hiše občana in ga s tem ogrožala. Policisti so na kraju samem zbrali potrebna obvestila in dokaze, zaradi kršitve določil Zakona o divjadi in lovstvu bo zoper lovca podan predlog drugemu prekrškovnemu organu.

31. 5. 2019, Z GLASNO GLASBO MOTIL SOSEDA PRI POČITKU

S strani občana so policisti prejeli obvestilo, da njegov sosed predvaja glasbo na večji jakosti, kar ga moti pri nočnem počitku. Policisti so na kraju samem preverjali okoliščine prijave, po vseh zbranih obvestilih in dokazih bodo zoper kršitelja uvedli postopek o prekršku.

Roman GRABROVEC, komandir policijske postaje

cedahuci-koala-voice-sentjur-klik