Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 17. 6. 2019 (udar strele, zloraba bančne kartice, poškodovali so mu vozilo,…)


Dogodki, ki so jih med 10. 6. 2019 in 16. 6. 2019 obravnavali policisti PP Šmarje pri Jelšah:

ZLORABA PLAČILNE KARTICE

Na Policijski postaji Šmarje pri Jelšah pri Jelšah so 11.06.2019 prejeli prijavo občana o zlorabi plačilna kartice. Oškodovanec je oškodovan za 900 EUR. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

Policisti Policijske postaje Šmarje pri Jelšah so 11.06.2019 obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelja policistov nista upoštevala, ampak sta s svojim delom nadaljevala. Ker s kršitvami nista prenehala sta bila pridržana v prostorih policijske postaje do streznitve. Za svoje početje sta si kršitelja prislužila plačilna naloga.

UDAR STRELE V GOSPODARSKI OBJEKT

Prav tako 11.06.2019 je prišlo do udara strele v gospodarski objekt v okolici Šmarja pri Jelšah, pri čemer je zaradi kasnejšega požara nastala majhna materialna škoda, ljudje pa niso bili poškodovani. Požar so pogasili gasilci Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah, policisti pa bodo o ugotovitvah obvestili državno tožilstvo v Celju.

PROMETNA NEZGODA V MESTINJU

12.6.2019 je bila Policijska postaja Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nesreči v Mestinju pri križišču za Podčetrtek. Do nezgode je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. Na kraju so nudili pomoč gasilci, prav tako so udeležence oskrbeli reševalci iz Šmarja pri Jelšah. Opravljen je bil ogled kraja, povzročitelju pa je bil na kraju izdan plačilni nalog.

PADEL Z MOPEDOM

13.06.2019 je bila Policijska postaja Šmarje pri Jelšah obveščena o padcu voznika kolesa z motorjem v okolici Podčetrtka. Skupaj z voznikom se je opravil ogled kraja padca, pri čemer je je bilo ugotovljeno da je voznik mopeda vozil preblizu desni bankini in izgubil oblast nad vozilom ter padel in se poškodoval.

POŠKODOVALI SO MU AVTOMOBIL

Na Policijski postaji Šmarje pri Jelšah se je 14.06.2019 zglasil občan, kateremu so neznanci z risi poškodovali osebni avtomobil. Sestavljen je bil zapisnik in opravljen ogled vozila, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je občan oškodovan za okrog 200,00 EUR.