Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 4. 6. 2019 (zatajitev denarja, goljufija v trgovini, pretepel bivšo partnerko,…)

4. 6. 2019 13:39

Dogodki, ki so jih minule dni obravnavali policisti PP Rogaška Slatina:

Rogaška Slatina, 29. 5. 2019

Obravnavali so kaznivo dejanje zatajitve. Občanka je na enem od slatinskih bankomatov dvignila denar in ga nato v reži pozabila. Ko se je čez čas vrnila, denarja tam ni bilo več. Policisti poizvedujejo za storilcem.

Rogaška Slatina, 29. 5. 2019

Prodajalka v eni izmed slatinskih trgovin je prijavila neznanko, ki jo je pri plačilu artikla ogoljufala. Ta si je namreč po opravljenem nakupu premislila in je želela artikel vrniti. Prodajalka ji je vrnila denar, pri tem pa jo je neznanka ogoljufala za 40 eurov.

Strmec pri Svetem Florijanu, 30. 5. 2019

Policisti so intervenirali zaradi spora med bratoma. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 31. 5. 2019

Občanka je prijavila, da ji je neznanec z neznanim ostrim predmetom poškodoval lak na vozilu, ki ga je imela parkiranega na javnem parkirišču. Policisti zbirajo obvestila o možnem osumljencu.

Rogatec, 1. 6. 2019

Policisti so intervenirali v Rogatcu, kjer je osumljenec izvajal fizično nasilje nad bivšo partnerko. Pri tem jo je pretepel in jo telesno poškodoval ter hkrati poškodoval še inventar v stanovanju. Policisti so osumljenega pridržali ter mu nato izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja, ki pa ga je osumljeni še isti dan prekršil. Zaradi neupoštevanja ukrepa prepovedi približevanja, mu je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 1. 6. 2019

Policisti so kršitelju zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebni avtomobil ter ga predali sodišču. Kršitelju je bil izdan še plačilni nalog zaradi vožnje neregistriranega vozila ter nedostojnega vedenja do policistov.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X