Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Odprte prijave za poletni tabor na Prevorju


poletni-tabor-na-prevorju-mladinski-center-sentjur-mladi
Tridnevni poletni tabor na Prevorju za mlade, stare od 12 do 15 let

Tudi letos na Mladinskem centru Šentjur, organizacijski enoti Razvojne agencije Kozjansko, organizirajo tridnevni poletni tabor za mlade stare od 12 do vključno 15 let. Prijave mogoče do vključno 26. junija oz. do zapolnitve 15. prostih mest.

Mladi, učenci zadnje triade osnovne šole, se bodo med 2. in 4. julijem zabavali ob različnih družabnih in timskih igrah. Raziskovali bodo Prevorje, iskali Guzajev zaklad, se zabavali v igrah brez meja, odkrivali dediščino občine Šentjur, imeli večer ob ognju, piknik s penicami in še mnogo drugih zanimivih aktivnosti in dogodivščin.

Prispevek? Prispevek za udeležbo na tridnevnem taboru je 20 evrov na osebo in pokrije izvedbo programa, nastanitev, prehrano in povratni prevoz iz Šentjurja do Prevorja.

Prijave? Starši ali skrbniki izpolnite e-prijavni obrazec na spletni strani Mladinskega centra Šentjur, www.mladi-sentjur.si. Prijave se sprejema do vključno srede, 26. junija, oz. do zapolnitve prostih mest.

Nastanitev? Udeleženci tabora bodo nastanjeni v Podružnični osnovni šoli Prevorje. S seboj potrebujejo spalno vrečo ali odejo in vzglavnik, potrebščine za osebno higieno, brisačo in športna oblačila.

Več informacij:

Mladinski center Šentjur, 03/747-18-01 ali [email protected]