Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na koncerta Čedahuči in Koala Voice v Šentjurju – ponujamo cenejše vstopnice


V petek, 14. in soboto 15. junija 2019, ob 21. uri se bosta v IKC Šentjur pod okriljem Šentjurskega poletja zgodila dva vrhunska koncerta skupin Čedahuči in Koala Voice.

Čedahuči

fb-event-cedahuci-koncnapetek, 14. junij 2019, ob 21.00 uri vabljeni na tretji koncert v okviru Koncertnega cikla Bendžo – koncert ČEDAHUČI.

Slovenski folksterji, kot so jih poimenovali novinarji, zadnjih pet let ustvarjajo avtorsko glasbo z besedili v slovenščini in so v tem času odigrali preko 150 koncertov. Do sedaj so izdali dva albuma. Prvega, krajšega – Čedahuči EP, na katerem je pet pesmi in drugega v LP formatu, na katerem je 10 pesmi, z naslovom Severnica. Trenutna sedemčlanska zasedba pesmi z albuma na koncertih že igra in tokrat pripravljajo koncerta z razširjeno zasedbo kot praznovanje ob rojstvu novega albuma.

Od Severnice do Svetilnika je preteklo kar nekaj svetlobe in Čedahučiji napovedujejo nov album kot glasbeno spremljavo za najbolj zavito pot, za katero ni potrebno iti nikamor – za potovanje vase. Na njem so zbrane pesmi, ki so nastajale zadnje štiri leta in komaj čakajo, da ga doživite tudi vi. Kot zanimivost lahko povemo, da je album posnet v uglasitvi 432Hz. Čedahučiji so ga ustvarjali v svojem studiu, katerega so uredili sami in ga imenujejo Čedaplac. Pravijo, da gre za čaroben prostor, ki predstavlja njihov glasbeni tempelj, v katerem vadijo in snemajo.

Koala Voice

fb-event-koala-voice-koncnaV soboto, 15. junija 2019, ob 21.00 uri, vabljeni na zadnji koncert v okviru Koncertnega cikla Bendžo – koncert KOALA VOICE.

Koala Voice so se na domačo glasbeno sceno aktivneje vključili pred petimi leti, ko so izdali prvenec Kangaroo’s a Neighbour. Začetni koraki s skladbo Go Disco, Go so jih ponesli na radijske valove in hitro so zlezli pod kožo občinstva. Po tem, ko so še kot srednješolski bend zmagali na skoraj vseh natečajih so z mešanico rocka, popa, disca, punka in dobro odrsko prezenco pričeli pohod po domačih in tujih odrih: od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve in Liverpoola, do Talina, Varšave in Groningena. Nastopili so tudi pred Pixies v ljubljanskih Križankah in festivalih, kot so Pohoda, Exit, InMusic.

Jeseni 2017 so izdali drugi album Wolkenfabrik, ki ga je produkcijsko zapakiral Danton Supple. V lanskem letu je izšel akustični album Koala Voice:Izštekani, v zadnjih decembrskih dneh leta 2018 pa so “iz zadnjega žepa ponošenih hlač” potegnili album Woo Horsie!

Vstopnice

Vstopnice za vsakega izmed koncertov so v predprodaji 5 € (AKCIJA do 31. maja 2019) in 7 € (AKCIJA do 13. junija) na dan dogodka 10 €.

Nakup vstopnic je možen v Knjižnici Šentjur, na portalu mojekarte.si in pri posrednikih (Petrol, OMV, 3DVA Trafike itd.) ter eno uro pred koncertom na blagajni IKC. Več informacij dobite na spletni strani IKC Šentjur (klik)

Organizator: Knjižnica Šentjur in Študentski klub mladih Šentjur; Koncert se izvaja pod okriljem Šentjurskega poletja.

S KOZJANSKO.INFO DO CENEJŠIH VSTOPNIC ZA KONCERTA ČEDAHUČI IN KOALA VOICE

Na Kozjansko.info našim zvestim bralcem in članom Polovička.si ponujamo 65 % cenejše vstopnice za koncerta Čedahuči in Koala Voice (po 8 cenejših vstopnic za vsakega od koncertov).

Koncert Čedahuči se bo zgodil v petek, 14. 6. 2019 ob 21. uri, Koala Voice pa v soboto 15. 6. 2019 ob 21. uri. Prizorišče obeh koncertov je IKC Šentjur.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

cedahuci-koala-voice-sentjur-klik