Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarje obiskal kandidat za evropskega poslanca Franc Bogovič

Franc Bogovič je evropski poslanec iz vrst Slovenske ljudske stranke, ki se za svoj drugi mandat v Evropskem parlamentu poteguje na skupni kandidatni listi SDS+SLS. Informacije iz Bruslja pričajo, da si je v teh letih ustvaril ugled odličnega poznavalca področja razvoja podeželja, infrastrukture in kmetijstva.

Franc Bogovič se je ob obisku občin Obsotelja in Kozjanskega v torek ustavil tudi v Šmarju pri Jelšah, kjer ga je gostil občinski odbor stranke SLS.

bogovic-smarje2Franc Bogovič se je v Šmarju srečal  s predsednikom odbora Stankom Javornikom in člani ter simpatizerji stranke SLS  v Šmarju, ter županom občine Šmarje pri Jelšah Matijo Čakšem. Najprej si je ogledal muzej baroka, ki je bil deloma financiran tudi z EU sredstvi. Skozi muzej ga je popeljal nekdanji župan občine Šmarje Jože Čakš. Bogovič in ekipa so bili izjemno navdušeni nad bogastvom muzeja, ureditvijo samega objekta in postavitvijo zbirke.

Srečanje se je nadaljevalo v Šmarski kleti, kjer ga je sprejel predsednik društva vinogradnikov in kletarjev Trta Šmarje pri Jelšah. Tukaj je predstavil svoje dosedanje delo v EU parlamentu in program dela v naslednjem mandatnem obdobju.

Slovenska ljudska stranka tokrat za Evropski parlament kandidira na skupni listi SDS+SLS. Franc Bogovič je na četrtem mestu skupne liste, kjer ga lahko v nedeljo, 26. maja izberete tako, da mu podelite preferenčni glas.
Močan glas iz Slovenije za razvoj podeželja

Bogovičevo evroposlansko delo je temeljijo doslej in bo tudi v prihodnje na razvoju podeželja, podpori kmetijam in kmetijskim proizvodnjam, seveda pa tudi na nekaterih drugih programih. Pri razvoju podeželja bo razvijal projekt PAMETNE VASI,  kjer so vključeni glavni razvojni projekti podeželja, vključno z infrastrukturo in podeželjem kot kvalitetnem bivanjskem, ustvarjalnem, gospodarskem subjektu.

Poudarja, da je potrebno graditi  od spodaj navzgor in upoštevati lokalne potrebe za boljše in bolj urejeno življenje na podeželju. Razvito podeželje je ponos vsake države in kmečki stan, nosilec kmetijstva, mora biti priznan, cenjen in podprt s sredstvi EU in državnimi sredstvi. Vse to bo zastopal v EU parlamentu tudi v prihodnje in nadgradil sedanje uspešno delo, saj je bi razglašen za najboljšega EU poslanca v letu 2018.

bogovic-smarje3

V Šmarju pri Jelšah je zaključil svoj obisk na kmetiji Vizjak in se srečam z mladim in prodornim mladim kmetom Maticem Vizjakom, s katerim sta že nekaj časa dobra znanca.

*Promocijska vsebina, naročnik je nosilka skupne liste, stranka SDS