Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Sokov memorial domačinom


Vsakoletni prispevek Športnega društva Kozje k prireditvam ob občinskem prazniku Občine Kozje je že več kot dve desetletji organizacija Sokovega memoriala v košarki.

sokov_memorial_delegacija_grob_2019_aprilV spomin na športnega zanesenjaka Antona Soka so se najprej vrsto let dobivale povabljene veteranske ekipe, zadnjih nekaj let so se med sabo merile ekipe različnih generacij košarkarjev ŠD Kozje, letos pa so v goste povabili dve sosednji društvi, ŠD Lesično in ŠD Bistrica ob Sotli. Po tradiciji so udeleženci najprej položili cvetje na grobu Antona Soka, nato pa so se tri ekipe pomerile vsaka z vsako.

kosarka_sokov_memorial_utrinek_2019_aprilV prvi tekmi je bila ekipa ŠD Bistrica uspešnejša od ekipe ŠD Lesično. Druga tekma med ekipama ŠD Kozje in ŠD Bistrica je bila najbolj izenačena, zmagali pa so domačini. Ti so v tretji tekmi premagali še ekipo ŠD Lesično in osvojili končno prvo mesto. Drugo mesto je osvojila ekipa ŠD Bistrica in tretje ŠD Lesično.

sokov_memorial_kapetani_2019_aprilTekmovanju je sledilo še druženje v Večnamenskem centru Kozje, kjer se je utrnil marsikateri spomin na čase Antona Soka in kvalitetne košarke v Kozjem.   (R.G.)

trip_to_las_vegas-klik