Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 22. 4. 2018 (zlomil zapornico, trčil v zid)

22. 4. 2019 15:37

policijska-postaja-smarjeVOZIL S PREKRATKO VARNOSTNO RAZDALJO

15. 4. 2019 smo v naselju Imeno obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji voznika osebnega vozila, ki je trčil v zadnji del pred seboj vozečega voznika. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

NI JE SPUSTIL IZ STANOVANJA

17. 4. 2019 so bili v večernem času policisti obveščeni, da je prišlo do besednega spora med bivšima partnerjema. Pri tem je občanka želela stanovanje zapustiti in oditi k sebi domov, česar pa ji njen bivši partner ni dovolil. Zaradi nasilnega vedenja mu je bil izdan plačilni nalog.

POSEDOVAL PREPOVEDANO DROGO

18. 4. 2019 so v naselju Pristava pri Mestinju ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila. V postopku so omenjenemu zasegli manjšo količino prepovedane droge, zaradi česar bo zoper slednjega uveden hitri postopek.

ZLOMIL POLZAPORNICO

19. 4. 2019 v popoldanskem času so v kraju Mala Pristava obravnavali zlom polzapornice, ki jo je s tovornim vozilom zlomil voznik, ki je preko železniške proge zapeljal v času, ko se je zapornica že spuščala. Zaradi navedenega mu je bil izdan plačilni nalog.

PRIJETJE ILEGALNIH PRIBEŽNIKOV

20. 4. 2019 so v naselju Bistrica ob Sotli prijeli tri tujce, drž. Kosova, za katere se je v postopku izkazalo, da so ilegalno prestopili državno mejo v kraju Kunšperk. Osebam je bila izrečena globa, nakar so bili izročeni hrvaškim varnostnim organom.

PIJAN Z VOZILOM TRČIL V BETONSKI ZID

21. 4. 2019 v zgodnjih jutranjih urah so bili obveščeni, da je v naselju Šmarje pri Jelšah voznik osebnega vozila zapeljal iz vozišča ter trčil v betonski zid. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, in sicer mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,70 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila nadaljnja vožnja prepovedana, vozniška mu je bila odvzeta, zaradi storjenih prekrškov pa se bo srečal s sodnikom za prekrške.

 

David IRGOLIČ, višji policist I

sentrock-klik

 

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
142 queries in 1,128 seconds.