Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Festival vina in čokolade v Podčetrtku 2019 (foto in video)


Podčetrtek je včeraj gostil 5. Festival vina in čokolade, ki je pritegnil ogromno obiskovalcev od blizu in daleč. Na kar šestdesetih stojnicah so lahko obiskovalci vse do večernih ur degustirali in kupovali sladke dobrote ter žlahtno kapljico, tudi letos pa je dogodek spremljal bogat program. 

60 razstavljavcev je poskrbelo za pravo kulinarično doživetje

festival-vina-in-cokolade-2019-45Festival vina in čokolade je prvi vinsko-čokoladni festival v Sloveniji, ki je pred petimi leti nastal v želji po združitvi dveh izjemnih produktov Slovenije. Vino in čokolada sta tako tudi v soboto tekla v potokih, za razvajanje brbončič pa je poskrbelo 30 vinarjev, 20 čokoladnic in 10 lokalnih razstavljavcev.

Festivalsko dogajanje je sicer tudi letos poskrbelo za  pester spremljevalni program, ki degustacije vina in čokolade še oplemeniti. Za animacijo najmlajših obiskovalcev je skrbela Damjana Golavšek, dogodek pa so pospremile tudi številne ustvarjalne delavnice. V treh delih se je odvila modna revija Wine & choco, na dobrodelnem teku pa so zbirali sredstva za društvo Debra, ki povezuje osebe, obolele z redko kožno boleznijo bulozno epidermolizo. Festival vina in čokolade je poskrbel tudi za pravo glasbeno poslastico, za katero je poskrbela Nina Pušlar, v večernih urah pa so obiskovalce zabavali fantje iz zasedbe Cover Lover.

festival-vina-in-cokolade-2019-50

Ker pa je želja organizatorjev, da bi obiskovalci poleg Festivala lahko uživali tudi v lepotah Podčetrtka z okolico, je bila tako kot pretekla leta tudi tokrat organizirana možnost izleta s turističnim vlakcem v Olimje. Tako je včeraj praktično ves Podčetrtek utripal v znamenju dobre zabave, sladke čokolade in žlahtne vinske kapljice.

Nekaj utrinkov s Festivala vina in čokolade smo za vas ujeli v spodnjem video posnetku.

Prav tako pa vas vabimo tudi k ogledu sladke fotogalerije.