PRESTAVLJENO! Vabimo na Dalmatinski večer s Klapo More v Šentjurju – ponujamo cenejše vstopnice

8. 3. 2019 10:30

dodano 14.3.: Organizatorji so sporočili, da je koncert Klape More v Šentjurju zaradi bolezni prestavljen na 10. maj ob 20h.

V nedeljo, 17. marca 2019, ob 18.00 uri, bo velika dvorana Ipavčevega kulturnega centra Šentjur gostila dalmatinski večer s Klapo More.

Klapa More iz Šibenika je priznana klapska zasedba, ki letos praznuje 30 let obstoja. Med klapskimi kolegi in na glasbenih tekmovanjih uživajo zavidljiv ugled. Njihove avtorske uspešnice so pesmi PosebnaJubav moja to si tiDa je bilo znati, najnovejši hit dalmatinskih lestvic pa klapska priredba pesmi Nije vrijedno sine moj. Repertuar tako avtorskih kot nepogrešljivih dalmatinskih zimzelenih pesmi bo zagotovo polepšal vaš večer.

Na odru Ipavčevega kulturnega centra se bosta Klapi More pridružila še gosta: Marjan Zgonc in Irena Vračko.

Cena vstopnice v predprodaji 14 €, na dan koncerta 16 €.

Nakup vstopnic je možen v Knjižnici Šentjur, na spletnem portalu mojekarte.si in pri njihovih uradnih posrednikih (Petrol, OMV, 3DVA Trafike itd.) ter eno uro pred prireditvijo na blagajni IKC.

S KOZJANSKO.INFO CENEJE NA DALMATINSKI VEČER S KLAPO MORE IN GOSTI

Kot je običaj na Kozjansko.info našim zvestim bralcem in članom Polovička.si ponujamo cenejše vstopnice tudi za Dalmatinski večer s Klapo More v Šentjurju.

Cenejše vstopnice naročite na tej povezavi (klik!)

klapa-more-dalmatinski-vecer-klik

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,589 seconds.