Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogaški Slatini Z muziko o vinu in ljubezni (in o vsem, kar spada zraven) – foto, video


Ponedeljkov večer so v Knjižnici Rogaška Slatina popestrili z glasbenim dogodkom Z muziko o vinu in ljubezni (in o vsem, kar spada zraven), ki je svojevrsten preplet glasbe in besedil, začinjen s pristnim humorjem, kot ga poslušalci Mi2 že poznajo.

Jernej in Davor sta stopila še korak naprej in skladbam matične zasedbe dodala nekaj biserov, rojenih iz glasbeno-literarnega udejstvovanja onkraj železne zavese.

POP TV ju je omenjal, a Tonč in Dimek ne bosta ministra za kulturo

Jernej Dirnbek je bil med ustanovitelji glasbene skupine Mi2, v kateri poje in igra kitaro, je pa tudi avtor večine njenih uspešnic. Sicer ustvarja tudi za druge glasbene izvajalce, za televizijo in gledališče. Leta 2016 je izdal svoj prvi roman Pevci pozabljenih pesmi.

Davor Klarić je “polnokrvni” glasbenik, ki je doslej sodeloval s številnimi glasbenimi zasedbami in izvajalci, med drugimi so bili to Šank rock, Elevators, Magnifico, Vlado Kreslin, Laibach in Mi2. Kot studijski glasbenik je s slovenskimi in tujimi izvajalci posnel toliko skladb, da se jih vseh pri najboljši volji niti sam ne spomni več.

Ko se Dimek in Davor združita pa nastane zares dober glasbeni večer. Poglejte si utrinke z dogodka:

vir: Knjižnica Rogaška Slatina