Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjur v Kopru ni presenetil, veterani polovično


Redni del tekmovanja v košarkarskem državnem prvenstvu se bliža h koncu, med ekipami, ki bodo sodelovale v skupini za prvaka pa bo najverjetneje Rogaška, ki nocoj gosti Krko, Šentjur pa ima po porazu v Kopru še nekaj teoretičnih možnosti.

SIXT PRIMORSKA : ŠENTJUR 92:76 (28:19, 26:17, 23:16, 15:24)
Konjević 22, Pešić 19, …

Jakša Vulić, trener Šentjurja: ”Sixt Primorska je zasluženo zmagala. Tekmeci so od začetka tekme igrali agresivno, s čimer so nas prisilili k velikemu številu izgubljenih žog, na drugi strani pa to kaznovali z lahkimi koši. Njihova zmaga ni bila vprašljiva niti za trenutek. Našim fantom moram čestitati za borbo vse do konca tekme, ko smo nekoliko uspeli popraviti tudi zaostanek. Oziramo se že proti novim tekmam. Možnosti za preboj v Ligo Nova KBM za prvaka smo izgubili, vendar ne v Kopru, temveč že pred časom. Sedaj čakamo na tekmece v boju za obstanek.”

§

V osmem kolu Veteranske lige Kemoplast Kozjansko smo videli le eno tekmo, saj ekipa ŠD Šmarje ni prišla na tekmo proti Planini. V drugi tekmi je favorizirana ekipa KK Podčetrtek zanesljivo premagala ekipo ŠD Kozje in zabeležila še sedmo zmago.. Tekma se je začela z 9:0 za igralce iz Podčetrtka, nato pa so se Kozjani do konca četrtine približali. Razlika se je nato v drugi četrtini povečala, v tretji spet zmanjšala, v četrti pa narastla do končnih 29 točk.  (R.G.)

Rezultati 8. kola – VLK »KEMOPLAST« Kozjansko – 8. 2. 2019 v Lesičnem

KK PODČETRTEK : ŠD KOZJE 88 : 59 (Trupaj 31, Kuljanac 21 /Stiplošek 25, Zajc 19)

ŠD ŠMARJE : PLANINA 0 : 20 b.b. (ekipa ŠD Šmarje ni prišla na tekmo)

DREN LESIČNO prosti

LESTVICa po 8. kolu – VLK »KEMOPLAST« Kozjansko

KK PODČETRTEK 14
ŠD KOZJE 9
DREN LESIČNO 9
PLANINA 8
ŠD ŠMARJE 7

*foto: Žiga Mikeli

predstava-za-vsako-priloznost-klik