Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Šentjurju pripravili sprejem za najboljše srednješolce 2017/18


V šentjurski občini, ki šteje okoli 19 tisoč prebivalcev, je tudi kar nekaj mladih, ki uspevajo na izobraževalnem področju. Domači župan je lansko generacijo  najboljših maturantov zbral na sprejemu v Ipavčevi hiši. 

najboljsi_dijaki_sentjur_januar_2018_2Tako so zapisali na uradni spletni strani:

V Ipavčevi hiši so se na slavnostnem sprejemu zbrali naši mladi občani, ki so lani v okviru srednješolskega izobraževanja z odliko opravili s splošno maturo, poklicno maturo, s pohvalo opravili zaključni izpit oziroma dosegli visoke uvrstitve na šolskih tekmovanjih. Župan jim je za dosežene uspehe čestital ter izrazil ponos na vse dosežke.

Kot je povedal, ga veseli, da iz šol Občine Šentjur izhaja toliko raznolikih talentov, ki dosežke nizajo na različnih področjih. Pridobljeno znanje je največja naložba v prihodnost, je poudaril in jim zaželel vse najboljše na nadaljnjih izobraževalnih in življenjskih poteh. »Za vas bomo še gotovo slišali, z zanimanjem bomo spremljali vaš razvoj in izzive,« je povedal župan mag. Marko Diaci, ki si je zaželel, da bi nove priložnosti našli tudi v domačem kraju. V spomin na srečanje jim je podaril simbolna darilca, sprejem pa se je nadaljeval ob sproščenem druženju in pogovoru.

Vsi upamo, da bomo za te mlade še slišali, čeprav njihovih imen niso objavili, po fotomaterialu sodeč pa so tokrat odločno prevladovali fantje …

*foto: Občina Šentjur

razbojnik-guzej-rs-klik