Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na večer dobre glasbe s šmarskim Big Bandom in Majo Keuc – cenejše vstopnice


V Šmarje pri Jelšah sredi decembra prihaja Maja Keuc, ki bo navduševala skupaj z Big Bandom Šmarje.

Maja Keuc bo s svojim neverjetnim glasom in člani Big Banda Šmarje občinstvo popeljala v večer dobre glasbe.

big-bandMajo Keuc (umetniško ime Amaya) smo lahko pred osmimi leti prvič spoznali v televizijskem šovu Slovenija ima talent. Od takrat dalje je nanizala mnoge uspešnice v sodelovanju s skupino Papir. Kot zmagovalka EME je Slovenijo zastopala tudi na velikem odru Evrovizije, lani pa je izdala tudi svoj prvi internacionalni mini album z naslovom Fairytales. V zadnjem času jo lahko slišimo tudi v spremljevalni pesmi enega najbolj gledanih filmov letošnje jeseni, romantični komediji Gajin svet.

Big Band Šmarje pri Jelšah, s katerim si bo Keučeva v Šmarju delila oder, je bil ustanovljen ob prvem slovenskem trienalu satire Aritas leta 1995. Glasbeniki, ki jih je takrat uspešno vodil priznani glasbenik, učitelj in dirigent Adam Bicskey so doživeli kar nekaj uspeha v domačem kraju in tudi drugod po Sloveniji. Big Band Šmarje je nato za nekaj časa prekinil delovanje, a se je leta 2010 vrnil v prenovljeni in pomlajeni zasedbi s katero navdušuje še danes.

Big bandovci in Maja Keuc vas torej vabijo na večer dobre glasbe! Ta se bo zgodil v nedeljo, 16. decembra ob 19. uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

Vstopnice so na voljo v Knjižnici Šmarje pri Jelšah in v Vialli Pub-u.

CENA v predprodaji je 8 evrov, na dan koncerta pa 10 evrov.

S KOZJANSKO.INFO DO CENEJŠE VSTOPNICE ZA KONCERT MAJE KEUC IN BIG BANDA ŠMARJE PRI JELŠAH

Kot je sedaj že navada za večino večjih dogodkov, tudi tokrat na Kozjansko.info našim zvestim bralcem in članom Polovicka.si ponujamo 10 pol cenejših vstopnic za koncert Maje Keuc in Big Banda Šmarje pri Jelšah, ki bo na sporedu v nedeljo, 16. decembra 2018 ob 19. uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

maja-keuc-big-band-klik