Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjur s porazom naprej


Šentjurski košarkarji so odigrali še tretjo v seriji tekem s Šenčurjani. Čeprav so na povratni pokalni tekmi na Gorenjskem izgubili, so se zaradi boljše medsebojne razlike, ki so si jo priigrali na prvi tekmi, uvrstili v četrtfinale. Tam se bodo merili z Domžalčani. Tekmi bosta odigrani v tednu pred in po redni prvenstveni tekmi istih ekip. 

Še v 9. minuti je bil izid poravnan na 16, potem pa je do konca prve četrtine Šentjurčanom uspel pobeg za 7 točk.

Gostje so vodili do 16. minute, domačim pa je takrat uspela serija 10 točk. Na polčas so Šenčurjani odšli s prednostjo 5 točk. Da se lahko ponovi sobotni scenarij z ligaškega obračuna v isti dvorani je nakazovalo dogajanje v tretji četrtini, ko so domači v 24. in 26. minuti povedli za 11. Sledila je serija 8 točk Šentjurja, po 30 minutah pa so domači vodili 59:56. V zadnjem kvartalu so se znova prebudili gostje, ki so v 36. minuti povedli 61:66. Gorenjci so v 38. minuti znova prešli v vodstvo, a je bil zaostanek prevelik, da bo ogrozil končni uspeh Šentjurja.

Šenčur GGD : Šentjur 74:71 (16 : 23, 23 : 11, 20 : 22, 15 : 15)

Ekipa Rogaške bo jutri v okviru ABA2 lige ob 19. uri začela domačo tekmo z ekipo iz Cetinja. Slatinačni in Šentjurčani se bodo v soboto, 22. decembra, pomerili za točke državnega prvenstva.

*foto: KKŠGGD