Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaški zmanjkal le koš


Na začetku serije domačih decembrskih tekem je ekipa košarkarjev Rogaške v okviru ABA2 lige gostila vodilno moštvo iz Kopra, ki doslej še ni doživelo poraza.

Dve minuti pred koncem je bil rezultat izenačen na 74, edino točko do konca pa je slabo minuto do konca iz prostega meta prispeval gostujoči krilni center Marjan Čakarun, kar je bilo na koncu odločilno.

Rogaška : Sixt Primorska 74:75 (17:20, 17:15, 23:24, 17:16)

Tomić 16, Davis 15, Knežević 11, Davis 10, …

Damjan Novaković, trener Rogaške: “Če govorimo o tem, kdaj se je tekma prelomila, je to verjetno trenutek, ko se je znova poškodoval Rashun Davis. Takrat smo vodili s 70:63. Sicer sem zadovoljen, kako smo odigrali to tekmo. Če bomo tako igrali naprej, ne bomo imeli nobenih skrbi pri uresničevanju naših ciljev. Igralci, ki so imeli dlje časa težave s poškodbami, so odigrali zelo dobro tekmo. Zdaj čakamo le še vrnitev Pajića in hkrati upamo, da z Davisom ni nič narobe. Odločala je zadnja minuta, Primorska je imela več znanja, ali pa sreče. Tudi naša zmaga ne bi bila nezaslužena.”

Jurica Golemac, trener Sixt Primorske: “Pričakovano napeta tekma. Čestitke fantom za zmago, to je šele prvi poraz Rogaške na domačem parketu v ABA Ligi 2. Gremo naprej, moramo biti še boljši.”

V soboto bo v Ratanski vasi tekma s Hopsi, ki jih je okrepil Sandi Čebular.

*foto: KKR