Prednovoletni karate v Kozjem z rekordnim številom udeležencev

17. 12. 2018 9:58

Mladi karateisti Karate kluba Kozjansko in Obsotelje so se v Kozjem zbrali na tradicionalnem prednovoletnem klubskem tekmovanju Kozjanček 2018. 

To je bil izjemno poseben dan – poln nasmejanih obrazov, iskrenih otroških pogledov, joka, veselja, … Prišlo je rekordno število nastopajočih – kar 54 mladih nadobudnih tekmovalk in tekmovalcev, starih od 4 do 15 let. Skupaj z gledalci se jih je zbralo okoli 200 ljudi. Množičen podmladek karate kluba mu daje posebno noto in širino, na kar so vsi v klubu zelo ponosni. Tak potencial jim daje povratno informacijo, da so organizacija tradicije, znanja, zaupanja in časti na širšem območju.

Ker pa ni tekmovanja brez sodnikov, so to vlogo opravljali Eva Petuaer, Janez Petauer, Pepi Kladušek in Zdravko Romih. Tekmovalci so lahko nastopali v  kar v petih disciplinah. Takšno tekmovanje je poleg tekmovanja tudi priložnost za srečanje, prijetno druženje članov, prijateljev, staršev, ljubiteljev, simpatizerjev karateja ter KKKO. Vse nastopajoče je Miklavž obdaril z simboličnimi darili.

Nastopili so naslednji tekmovalci: Bele Ana, Lea, Luka, Bračun Jure in Gašper, Brekhov Mikhail, Butolen Nejc, Bohorč Sebastjan, Centrih Jan in Jure, Cerovski Lukas, Drofenik Vid, Denkovski Mai, Droždan Volf Ela, Drobnič Rima, Frece Anastazija in Amadej, Godler Nick, Herman Benjamin, Hajnšek Nik, Ibrahimi Leon, Juraja Vinko, Klojčnik Franc Marko, Kvas Lukas in Corina Stela, Kozole Blaž, Krivec Ajda in Ana, Kropec Nejc, Križnik Lili, Kladupek Laura in Lana, Lotrič Andraž in Filip, Lipuš Rok, Novak Julija, Orač Manca, Prebil Jaka, Prah Tilen, Petrenko Lev, Plevnik Rožle in Lara, Sodin Leon in Lara, Sovič Neža, Špes Ana, Štruklec Gal, Škorjanec Anže, Toplišek Nick, Živkovič Ivana, Žnider Tevž, Žgajner Žiga in Gašper.

Vsem, ki so priskočili pri organizaciji na pomoč, se zahvaljujejo. Takšna tekma predstavlja pravi izziv in daje novo energijo, zagon in polepša praznično decembrsko vzdušje.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,561 seconds.