Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 10. 12. 2018 (pes “povratnik”, razgrajaška partnerka)

10. 12. 2018 14:07

policijska-postaja-smarjeKRŠITEV NEDOTAKLJIVOSTI STANOVANJA

Dne 3. 12. 2018 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena, da so neznani storilci preko noči vstopili v nenaseljeno starejšo stanovanjsko hišo v Drenskem Rebru. Pol. so z ogledom ugotovili, da je več neznancev stopilo v navedeni objekt, tam sleklo premočena oblačila, in prespalo v svojih spalnih vrečah. Še pred dnem so neznanci odšli, na kraju pa pustili oblačila nekaj prtljage in spalne vreče. Policisti še raziskujejo okoliščine izvršitve kaznivega dejanja in poizvedujejo za storilci, z namenom ugotovitve vzroka zadrževanja.

UGRIZNIL GA JE PES

Dne 3. 12. 2018 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena, da je pes v Kozjem ugriznil občana, ki je poiskal pomoč pri dež. zdravniku. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili lastništvo psa, obvestili veterinarsko službo, zoper lastnika pa bodo izpisali kazensko ovadbo na sodišče, saj je pes v preteklosti zaradi malomarnosti lastnika, ki ga ni ustrezno zavaroval, ogrizel že več oseb.

PARTNERKA RAZGRAJA IN VPIJE

Dne 4. 12. 2018 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena, da se v Kozjem partnerka nedostojno vede, žali in vpije na partnerja ob prisotnosti njunih otrok. Policisti so na kraju opravil razgovore z obema udeleženima prepira in partnerki zaradi kršitve javnega reda izdali plačilni nalog.

TATVINE GORIVA NA BENCINSKIH SERVISIH

Policisti tukajšnje policijske postaje so v preteklem tednu obravnavali tri tatvine goriva na našem območju. Bencinski servisi so podali predloge za pregon storilcev tatvin. Preko videoposnetkov servisov so bili ugotovljeni vozniki vozil, v katera so storilci točili gorivo, ne da bi poravnali račun. Zoper osebe, ki se želijo zastonj voziti, bodo podane kazenske ovadbe  na pristojno sodišče.

Roman GRABROVEC, komandir policijske postaje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 2,238 seconds.