Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Žive jaslice v Kristalni vasi v Rogaški Slatini (foto, video)


Tudi letošnji december se v Kristalni vasi v Rogaški Slatini odvija veliko zanimivih dogodkov. Dva dni po božiču je tako v izvedbi KD Studenice tudi v Slatino prišla sveta družina in, kot nam pove biblična zgodba, v svetlečih hotelih in drugih namestitvah zanjo ni bilo prostora.

zive_jaslice_rogaska_slatina-13-of-38Zgodba o rojstvu Jezusa iz Nazareta, ki ga praznujemo za božič, je večinoma znana vsem ljudem, ne samo vernikom. To pa ne pomeni, da si uprizoritvenega dogodka ne bi prišli pogledati na lastne oči. V Kristalni vasi se je tako zbralo veliko obiskovalcev, predvsem staršev z otroki.

KD Studenice so znane po svojih izjemno prepričljivih živih jaslicah, s pravimi kostumi, hlevom, ognjem in vsem ostalim, kar približa resničnost zgodbe Jezusovega rojstva. In izjemno prepričljivi so bili tudi v Rogaški Slatini.

Z včerajšnjim dogodkom pa se program letošnje  Kristalne vasi še ni zaključil. Vsak dan do konca leta bo potekal zabavni program, že danes ob 15:30 uri, vabijo na nastop Maje Založnik in Moonshine banda.

Oglejte si še nekaj video utrinkov:

In fotogalerijo:

Žiga Anderlič