Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Boksarji nastopili v Lazarevcu


Ekipa Boks kluba Legionar je v soboto nastopila v Lazarevcu, rudarskem mestu južno od Beograda. V ring so stopili trije člani kluba.

Najprej je v sparing dvobojih boksal Jakob Metličar, ki se je po daljšem času vrnil k treningom. V teh uvodnih borbah niso razglaševali zmagovalcev. Boksal je proti Matiji Vujanci iz BK Partizan Beograd.

boks_lazarevac_2018_2Nato je nastopil mladinec Gal Šepic v kategoriji do 69 kg. Nasproti mu je stal Črnogorec iz Budve, Miloš Krasniči. Gal je borbo odlično odboksal, se držal zastavljene taktike in napotkov iz kota. Boksala sta v visokem ritmu, Gal se je uspešno izmikal udarcem in zadeval v protinapadih, povezoval je serije in zadeval nasprotnika. Na koncu je v tesni in eni najboljših borb večera zmagal zasluženo, sicer z deljeno sodniško odločitvijo 2:1.

Na koncu je prejel pokal za najbolj perspektivnega boksarja.

boks_lazarevac_2018_vsi

Fran Firer se je prav tako pomeril z boksarjem iz BK Budva. To je bil Petar Marčić, lani izbran za najboljšega boksarja Črne gore. Tudi Fran je odlično začel dvoboj, kakor tudi dobro odboksal celoten dvoboj, vendar mu je do zmage zmanjkalo malo fizične pripravljenosti. Dvoboj je izgubil po točkah.

boks_lazarevac_surbek_jokanovic_2018S prikazanim smo več kot zadovoljni, saj smo v kratkem času popravili veliko stvari iz prejšnjih dvobojev.

Z nami je bil prisoten tudi trener Branislav Jokanović, ki nam pri treningih in pripravi boksarjev veliko pomaga.

A.Š.