Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vrste ovitkov za telefone


Cena telefonov iz dneva v dan raste v nebo. Dražji serijski telefon lahko dan danes kupimo za vrtoglavih 1400 eur! Seveda se v primeru nakupa odločimo še zaščitni ovitek, ki je občutno cenejši a ohrani vaš drag telefon pred praskami in padci. Na trgu zaščitnih ovitkov za mobilne naprave lahko opazimo poplavo različnih vrst ovitkov s katerimi zavarujemo naega pregrešno drago napravo. Med katerimi ovitki za telefone lahko izbiramo in kaj so sploh njihove prednosti?

slika-1

1. Preklopni ovitki

Preklopni ovitki so odlična izbira za vse, ki dajete prednost praktičnosti, saj je ima več funkcij kot so shranjevanje kartic, gledanje filmov in pa seveda maksimalna zaščita. Prednost omenjenih ovitkov je ta, da ne potrebujemo kupiti še dodatnega zaščitnega stekla saj ovitek »objame« telefon z vseh strani! Slaba stvar preklopnih ovitkov pa je ta, da spada med najdražje.

slika-2

2. Gumijasti ovitki

Gumijasti ovitki so najbolj priljubljena zaščita na trgu..Zakaj? zaradi minimalne zasnove! Gumijasti ovitek komaj opazimo, saj se kompletno »zlije« s telefonom. Dobra stran te vrste je, da ni potrebno vsakič ko želimo uporabljati telefon odpirati sprednje strani ovitka kot pri preklopnih ovitkih. Gumijasti spadajo v najcenejši rank, saj so narejeni iz preproste prožne gume.

slika-3

3. Trdi ovitki

Trdi ovitki so zasnovani identično kot gumijasti ovitki razen, da so narejeni trde plastike, ki napravi doda bolj kompakten videz! Trdi ovitki so namenjeni vsem, ki ne potrebujete zaščite za vaš telefon, temveč modni dodatek!

slika-4

4. Vodne bleščice

Vodne bleščice, to je zaščita, ki ne na trgu čisto nova in jo marskigdo sploh ne pozna! Narejena je iz osnove gumijastega ovitka, ki pa ima na zadnja strani pritrjene vodne bleščice, ki se gibljejo po celotni zadnji plati telefona. Zaščita je namenjena vsem, ki bi radi imeli zabaven ovitek s maksimalno zaščito!

slika-5