Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na koncert Marka Škugorja z gostjo Terezo Kesovijo in Klapo Cambi v Podčetrtku


V Podčetrtku bo sredi mrzlega decembra zazvenel topel dalmatinski melos. V petek 14. decembra 2018 ob 19. uri namreč v goste prihaja prvi glas Dalmacije Marko Škugor.

Kot gostje bodo na koncertu nastopili Tereza Kesovija in klapa Cambi.

Hrvaški tenorist Marko Škugor, kljub rosnim 29 letom, beleži številne uspehe in nagrade. Za največji uspeh si šteje zmago na Splitskem festivalu leta 2017, kjer je s pesmijo Ka’dica osvojil »grand prix«.

pasica_podcetrtek-1

Decembra pripravlja veliko koncertno turnejo po Sloveniji. Nekaj le te pa lahko okusite prav v Podčetrtku, koncert bo v petek 14.12.2018 ob 19. uri v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek. Z njim bodo nastopili tudi gosti Tereza Kesovija in klapa Cambi.

Dalmatinska vilo, Oče duša vanka tila, Srce južnjačko, Čovik s mora je samo nekaj uspešnic vzhajajoče zvezde Dalmacije, Marka Škugorja, ki jih bo mogoče slišati v Podčetrtku.

Cenejše vstopnice si lahko zagotovite že sedaj na Eventim.si ali na vseh Petrolih in Poštah po Sloveniji.

O Marku Škugorju:

skugor7Rodil se je 25. 10. 1989 v Šibeniku in kljub mladosti njegova kariera beleži številne uspehe in nagrade. Pevsko pot je začel s klapami (Maslina, Kampanel), leta 2013 je na Evrosongu nastopil kot solist in prvi tenor »Klape s mora« s pesmijo Mižerija. To je bila odskočna deska za samostojno glasbeno zgodbo, pri čemer nam s pesmimi pričara dalmatinsko vzdušje s prizvoki opernega petja. Stojan Stojanov Gančev – prvi tenorist zagrebške opere – je v njem videl vrhunskega opernega pevca, vendar je Marko Škugor ostal zvest dalmatinski pesmi.

Devet slova jedne riči je bila pesem, s katero je na Splitskem festivalu (skupaj z Alenom Nižetićem in Dujem Cocem) osvojil srca ljudi, temu pa so sledile številne pesmi in izid samostojnega albuma, ki je bil kar tri mesece eden od najbolje prodajanih na Hrvaškem. V letu 2016 je imel več kot 40 samostojnih koncertov in spektakularnih nastopov, prav tako je zmagal na Festivalu dalmatinskih šansonov v Šibeniku s pesmijo Samo ti si, z Oliverjem Dragojevićem pa je posnel duet Samo s tobom sam upoznao ljubav.

S KOZJANSKO.INFO  NA KONCERT MARKA ŠKUGORJA Z GOSTI POL CENEJE

Kot ponavadi na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 10 pol cenejših vstopnic za koncert Marka Škugorja z gosti v Podčetrtku.

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

skugor-podcetrtek-klik