Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na 34. Štajerski valček: Večer s prijatelji – 40 % cenejše vstopnice


Ponovno prihaja večer, ki ga enostavno ne smete zamudi. Radio Štajerski val vas vabi, da se jim pridružite na tradicionalnem dogodku VEČER S PRIJATELJI – 34. Štajerski valček, ki se bo zgodil v petek, 23. novembra ob 19. uri v Športni dvorani Hruševec v Šentjurju.

Udeležbo na VEČERU S PRIJATELJI so potrdili številni glasbeniki: Ansambel Petka, Ansambel Unikat, Marko Škugor, Nuša Derenda, Rok Ferengja & Rok’N’Band, Sekstakord, Klapa Skala, Zvita Feltna, Kozjanski lumpi, Poskočni Muzikanti, Murni, Vesele Štajerke, Frajerke, Rebeka Dremelj, Pihalni orkester Šentjur, Plesni center TBA in Folklora Šentjur.

Z glasbeniki bodo zapeli tudi otroci OŠ Hruševec, Šentjur, skozi večer pa vas bodo popeljali voditelji in voditeljice Štajerskega vala.

Zvezdniška glasbena zasedba zagotavlja večer, poln odlične glasbe in zabave. Vstopnice za VEČER S PRIJATELJI vsako leto hitro poidejo, zato pohitite in si jih zagotovite že sedaj.

Nakup vstopnic in paketov je v predprodaji možen v Supermarketih Jager, v sprejemni pisarni Štajerskega vala, lahko pa jih naročite tudi preko spleta na povezavi TUKAJ (klik).

Za večje število vstopnic pokličite sprejemno pisarno Štajerskega vala v Šentjurju, Drofenikova 1, na 03 817 12 10 ali 03 817 12 11.

Lani smo se imeli lepo, zagotovo bo tudi letos tako. Pridi, luštno bo!

S KOZJANSKO.INFO CENEJE NA ŠTAJERSKI VALČEK

Tudi letos našim zvestim bralcem in članom Polovička.si ponujamo 20 cenejših vstopnic za 34. Štajerski valček – Večer s prijatelji.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

stajerski-valcek-klik