Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Podčetrtku začeli z 10. sezono zimske lige


S tekmami prvega kola se je začela jubilejna 10. sezona zimske lige malega nogometa Podčetrtek. Liga tudi v letošnji sezoni poteka v organizaciji športnega društva Imeno, vanjo pa se je prijavilo devet ekip.

Podobno kot v preteklih letih bo sistem tekmovanja takšen, da se bodo ekipe pomerile po enokrožnem sistemu vsaka z vsako.

Lanskoletni naslov branijo igralci Transporta Krivec, ki so že v prvem krogu pokazali izjemno strelsko formo, saj so nasprotnike premagali s kar 17:0 in dosegli eno najvišjih zmag v desetih sezonah lige. Sicer pa je prvi krog prinesel tudi nekaj zanimivih obračunov. V uvodnem srečanju je Loka, z golom v vsakem polčasu, ugnala Imenčane, Šentvid pa zanesljivo opravil s Kinder Jajčkami. Bolj tesno je bilo v obračunu med Vulkanizerstvom F1 in povratniki v ligi ekipo Štefana iz sosednje Hrvaške. Prvi polčas se je končal izenačeno, v drugem pa so igralci Štefana dosegli še dva gola in vknjižili svoje prve tri točke. Ekipa ŠD Buče-Polje je bila prosta. Liga se nadaljuje prihodnji teden. (B. Š.)

 

1. kolo, 25. 11. 2018

PREVOZI GROBIN LOKA : BAR GASILČEK IMENO 2:0 (1:0)

Strelci: Hrovatič (1), Grobin (1)

AS SYSTEM KINDER JAJČKE : ŠK ŠENTVID 1:5 (0:3)

Strelci: Tovornik (1) –  Tuhtar (3), Kraljič (1), Vojsk (1)

VULKANIZERSTVO F 1: ŠTEFAN D.O.O. 2:4 (2:2)

Strelci: Baliban (1), Blažinič (1) –  Šlogar Mart. (2), Šenkiš (1), Humski A. (1)

TRANSPORT KRIVEC : ŠD RAJMAX-KOZJE  17:0 (5:0)

Strelci: Škrabl (6), Grošič (4), Krivec (3), Cesarec (2), Križanec (2)

Prosti: ŠD BUČE-POLJE

*slika je simbolična