Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjur bogatejši za naprave za vadbo na prostem


vadba-na-prostem-sentjur

V Športnem parku Šentjur je Mestna skupnost Šentjur v okviru projekta Živeti v mestu je zdravo namestila naprave za vadbo na prostem.

Projekt Živeti v mestu je zdravo kot partnerje vključuje RA Kozjansko, Društvo Skrinja, Športno zvezo Šentjur, Diagnostični center Šentjur in Mestno skupnost Šentjur želi spodbujati zdrav način življenja in medgeneracijsko druženje. V okviru projekta so bile izvedene številne delavnice za otroke, zaposlene in starostnike, organizirani pa so bili tudi trije večji športni dogodki – novoletni tek, vzpon na Resevno in Miniolimpijada, izdana pa bo tudi knjižica z recepti zdrave prehrane. Projekt je financiran v okviru programa CLLD s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru LAS Od Pohorja do Bohorja.

V okviru projekta je Mestna skupnost Šentjur postavila na stadionu v Športnem parku Šentjur naprave za vadbo na prostem, ki so namenjene za vadbo vseh generacij (otroci mlajši od 12. let lahko vadijo v spremstvu odrasle osebe). Naprave obsegajo orodja za ulično vadbo (drogova na dveh višinah, bradljo in letvenik) ter naprave za zunanji fitnes (naprava za vadbo z nogami, zgornjim delom telesa in za vadbo hrbta oziroma križa).

vadba-na-prostem-sentjur-1

vir: Občina Šentjur

razbojnik-guzej-klik