Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 12. 11. 2018 (delovni nesreči istega dne v istem podjetju, zaseg vozila)

12. 11. 2018 8:54

policijska-postaja-smarjePRI PADCU IZ LESTVE SE POŠKODOVALI DVE OSEBI

Dne 7. novembra zjutraj smo bili obveščeni, da je na gradbišču znanega podjetja v Mestinju iz lestve padel delavec ter se lažje telesno poškodoval. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je tuja krivda izključena in bomo o dogodku obvestili tožilstvo.

Še istega dnesmo bili v popoldanskem času obveščeni, da je v istem podjetju s premične lestve na kolesih, ko je zlagal artikle na police, padel še en delavec. Oseba je bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Celje, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela poškodbe po glavi. Glede odgovornosti odgovorne osebe v podjetju še zbiramo obvestila.

BREZ VOZNIŠKEGA DOVOLJE IN POD VPLIVOM ALKOHOLA

Dne 8. novembra je patrulja v Kozjem ustavila in kontrolirala voznika neregistriranega osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Pri postopku mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat krepko preko dovoljene meje alkohola v izdihanem zraku. Da v cestnem prometu ne bi več ogrožal sebe in drugih udeležencev smo mu policisti vozilo zasegli in tako onemogočili nadaljnjo vožnjo. O usodi vozila in višini kazni vozniku bo odločilo pristojno sodišče.

Roman GRABROVEC, mag., komandir policijske postaje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 1,968 seconds.