Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

NSi tudi za občino Šmarje misli resno: spoznajte kandidate za občinske svetnike in kaj glas zanje pomeni

nsi-misli-resno-smarjeNova Slovenija je stranka trdnih družinskih vrednot in najboljšega gospodarskega programa, kar ji priznavajo praktično vsi poznavalci in analitiki.

In prav takšna je tudi njena ekipa s kandidatne liste za občinske svetnike v Občini Šmarje pri Jelšah: ljudje z vrednotami, sposobni in uspešni na svojih delovnih področjih in brez bremena zgodovine.

NSi se v zavzema za družini prijazno, gospodarstvu naklonjeno in turistično prepoznano občino. Skupaj z drugimi pomladnimi strankami so za župana podprli skupnega kandidata, Matijo Čakša.

Nova Slovenija je stranka v vzponu. Iz volitev v volitev dosega boljše rezultate, njena ekipa se v številu in kvaliteti krepi od mandata do mandata. In tako je tudi v občini Šmarje pri Jelšah.

nsi-kandidati-1Na kandidatni listi za občinski svet kandidirajo močni in sposobni kandidati – ljudje, ki so s svojim življenjem in delom zgled v svoji vasi, kraju, občini.

A ne samo to; za njimi stoji jasen, globok in dodelan program, najboljši v državi, jim priznavajo. Uresničujejo ga na vseh nivojih, tudi na lokalnem, s svetniki v občinskem svetu in v krajevnih skupnostih.

Številka 5, pod katero najdete njihovo listo, pomeni petkrat ZA: za politiko blizu ljudem, za pomoč družinam in za temeljne trajne vrednote, za razvoj gospodarstva, za razvoj podeželja in za učinkovito občinsko upravo.

kandidati-nsi2V šmarskem občinskem svetu želijo biti pomembna politična sila, da bodo svoje ideje argumentirano predstavili in uveljavljali skupaj z novim županom, Matijem Čakšem, ki jim je blizu tako po vrednotah, kot pogledih na gospodarski, turistični in drugi razvoj občine Šmarje pri Jelšah. Občinski svetniki NSi želijo biti opora, na katero se bo župan Matija Čakš v ključnih projektih za občino lahko naslonil in zanesel.

Iz nagovora predsednika NSi, mag. Mateja Tonina: “NSi s svojim programom in prizadevanji gradi boljšo Slovenijo. Želimo si domovine, v kateri se bomo spodbujali, se veselili uspehov drug drugega in bili ponosni na kraje, od koder prihajamo. Ne pomaga nam kritiziranje domovine, niti pritoževanje nad razmerami, šteje zgolj delo.V NSi smo pripravljeni trdo delati.”

Pomembno je vedeti, da v občinah še zdaleč ne odloča samo župan, temveč pri vseh večjih  projektih in investicijah večina v občinskem svetu. Zato je še kako pomembno, da občinski svetniki postanejo sposobni ljudje, trdnih načel in trajnih vrednot.

nsi-kandidati4

Glas za Novo Slovenijo – krščanske demokrate – pomeni glas za takšne ljudi – ljudi, ki mislijo resno pri vsem, česar se lotijo.

Obkrožite petico in podprite kandidatno listo NSi za občinski svet. Ne bodo vas razočarali.

*naročena objava, naročnik: Občinski odbor NSi Šmarje pri Jelšah