Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na območju Rogaške Slatine prijeli osumljenca za več vlomov


Na območju Rogaške Slatine so policisti v zadnjih petih mesecih obravnavali več vlomov v stanovanjske hiše.

Zaradi ponavljajočih se vlomov so policisti na območju začeli izvajati poostren nadzor. V enem od teh je policist Policijske postaje Rogaška Slatina v civilu na Partizanski ulici v Rogaški Slatini opazil štiri moške in nameraval z njimi opraviti identifikacijske postopke.

Moški so ga napadli vendar se je policist uspel ubraniti in enega od njih zadržati. Pri prerivanju je moški policista lažje poškodoval. V nadaljevanju postopka je bilo ugotovljeno, da je storilec 34-letnik z območja Novega mesta, ki je bil v preteklosti že pravnomočno obsojen zaradi storitve kaznivih dejanj velikih tatvin.

Pri pregledu okolice kraja prijetja 34-letnika je bilo ugotovljeno, da je bilo takrat tudi vlomljeno v stanovanjsko hišo v neposredni bližini. policisti so v nadaljevanju preiskave ugotovili, da je v hišo vlomil 34-letnik, kateremu so pomagali neznanimi storilci, ki so uspeli zbežati. Takrat so ukradli več kosov zlatega nakita, je pa sicer prijeti ssumljenec pod drobnogledom policije še zaradi nekaterih drugih velikih tatvin na širšem območju Policijske uprave Celje.

34-letnik je bil priveden pred preiskovalnega sodnika, ki ga je po zaslišanju izpustil na prostost.

pozdrav-vinu-klik