KŠŠO Brucovanje v Rogaški Slatini 2018 (foto, video)

14. 10. 2018 19:01

Študentsko leto se je začelo na način, kot se za študente spodobi. Preden se začnejo vrstiti kolokviji in izpiti, se je vredno družiti in zabavati v prijetni družbi in ob dobri glasbi.

Minulo sobotno noč je domači Študentski klub Šmarske regije in Obsotelja (KŠŠO) na parkirišču pri nogometnem igrišču v Rogaški Slatini pripravil brucovanje. In ker slovenska rock muzika pri današnji mladini očitno ne “pali” več kot nekoč, so se pri izboru nastopajočih obrnili na pevce s preverjenimi jugo-hiti. Za glasbeno popestritev sta tako poskrbeli Ines Erbus in Lana Jurčevič.

ksso_brucovanje-34Dogodka se je poleg brucev udeležilo tudi veliko ”fazanov” in prav tako kar precej starejšega občinstva. Ines in Lana sta s svojimi pesmimi in priredbami drugih balkanskih hitov naredile žur po . Kljub veliki evforiji in dinamiki, ki se je iz odra prenesla na publiko, na samem dogodku zaradi dobre oragnizacije s strani KŠŠO-ja ni bilo nobenih resnejših težav.

Študentje se ob tako dobrem vzdušju težko odločijo, kdaj bo prava ura za zapustiti dogodek in oditi v posteljo, to je pripeljalo do tega, da je vse skupaj trajalo uro in pol dlje od predvidenega. Ker se je to publiki omogočilo, bodo ljudje definitivno še obiskali dogodke, ki jih bo organiziral KŠŠO.

 

Video z dogodka:

Še fotogalerija:

Žiga Anderlič

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X