Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Vsi vejo, Skrivno življenje mačk, Črni KKKlanovec, Christopher Robin, Milo za drago …


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

Do konca meseca si boste lahko ogledali:

Petek, 14. september 2018, ob 20:00: VSI VEJO (drama)

Laura se po 14 letih vrne iz Buenos Airesa, kjer si je z možem Alejandrom ustvarila družino, v domačo vas blizu Madrida, da bi se udeležila sestrine poroke. Snidenje je nadvse prisrčno, znova pa se sreča s staro ljubeznijo Pacom. Ko nenadoma ugrabijo Laurino najstniško hčerko Irene za pomoč prosijo upokojenega policista. Razkrivanje družinskih skrivnosti pri tem bo neizbežno.

Sobota, 15. september 2018, ob 10:00: SKRIVNO ŽIVLJENJE MAČK (animirani)

Maček po imenu Blanket živi s sinom v stanovanju prijazne ženske. Nič jima ne manjka, imata lepo in mirno mačje življenje. Oče je popolnoma zadovoljen, saj je sit in mu je zelo udobno na njegovi blazini. A vedoželjnega sina močno daje radovednost, kaj se skriva na drugi strani okna. Ko oče sinu pove za skrivnostno deželo Peachtopia, je sin še bolj odločen, da gre na pot v to čudovito mačjo deželo.

Sobota, 22. september 2018, ob 20:00: ČRNI KKKLANOVEC (kriminalka, komedija)

Legendarni režiser Spike Lee v biografskem kriminalnem filmu prikaže resnično zgodbo policista Rona Stallwortha, ki se je v 70. letih prejšnjega stoletja infiltriral v lokalni oddelek kukluksklana, in to čeprav je bil temnopolt. Črni KKKlanovec je Leeju ponudil izvrstno izhodišče, da še enkrat načne tematiko rasnih odnosov v ZDA, ki jo s svojimi filmi obravnava že več kot 30 let.

Petek, 28. september 2018, ob 17:45: CHRISTOPHER ROBIN (animirana pustolovska komedija)

V ljubeči Disneyjevi zgodbi z naslovom Christopher Robin, spoznamo, kako je mlad fant, ki se je včasih podajal v številne avanture v družbi odločnih in simpatičnih živali (Winnie Pooh), odrastel in se izgubil na življenjski poti. Njegovi dragi prijatelji iz otroštva bodo zakorakali v svet ljudi in skušali pomagati Christopherju, da ponovno prebudi otroka v sebi.

Sobota, 29. september 2018, ob 20:00: MILO ZA DRAGO (kriminalka, misterij, triler)

Film »Simple Favor«, režiserja Oaula Feiga, je zgodba o materinski vlogerki Stephanie (Anna Kendrick), ki se odloči, da bo odkrila resnico o izginotju njene najboljše prijateljice Emily (Blake Lively).

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka